tenhagpellistri100123

– Progresjonen hans er veldig god

Publisert Sist oppdatert

Etter nesten to og et halvt år i klubben – ja, for han ble hentet til klubben høsten 2020 – så fikk endelig Facundo Pellistri debuten sin for Manchester United tirsdag kveld.

Det ble en god opplevelse for 21-åringen fra Montevideo.

Han hadde nemlig et finfint forarbeid til Uniteds andre (og Marcus Rashfords første) mål, og var generelt positiv.

– Han spilte ikke lenge, men han var veldig livlig, og hadde flere gode involveringer – og også den målgivende pasningen, sa Erik ten Hag i det ene TV-intervjuet etter kampen. 

Høydepunktene fra 3-0-seieren:

På pressekonferansen etterpå fikk Ten Hag også spørsmål om Pellistri.

Kantspilleren har nemlig blitt linket bort, enten permanent eller på lån, og en av journalistene lurte på om Ten Hag kunne se for seg at Pellistri er United-spiller også etter at januar er over.

– Jeg ser en fremtid i ham. Han gjør det veldig bra, og vi må se hva på hva som er den beste løsningen. Jeg var veldig fornøyd med det han presterte mot Everton [i en treningskamp bak lukkede dører i desember], og jeg var fornøyd med det han presterte i VM, så progresjonen hans er veldig god, og nå kom han innpå og påvirket kampen. Så det er det neste steget, så jeg vil si: godt jobbet, Pelli, fortsett slik.

Jonathan Shrager, som vanligvis er velinformert når det gjelder Pellistri, skriver på Twitter at Pellistri har mottatt to formelle lånetilbud i januar, fra Valencia og Flamengo, men at han ideelt sett ønsker å bli i United for å vise seg frem for Erik ten Hag.

Powered by Labrador CMS