erikhen

– Enkelt valg å gi Martial sjansen fra start

– Martial kunne startet mot Everton også og med Marcus Rashford ute var det et enkelt valg å gi ham sjansen fra start her, sier Erik ten Hag.

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial starter sin første kamp siden United slo Manchester City 2-1 på Old Trafford 14. januar.

I løpet av de tre månedene som har gått siden skaden han pådro seg i byderbyet, har franskmannen jobbet målbevisst for akkurat den oppgaven Ten Hag gir ham mot Sevilla.

martial
TILBAKE FRA START: Anthony Martial leder Uniteds angrepsrekke mot Sevilla. Franskmannen hadde et heller mislykket låneopphold i nettopp Sevilla sist sesong og har muligheten til å revansjere seg torsdag kveld.

– Martial er klar nå. Returen hans har kommet gradvis med innhopp fra benken. Han kunne startet mot Everton, og med Rashford ute var det et enkelt valg å gi ham sjansen. Han er effektiv og kald foran mål og jeg håper han kan få en periode der han spiller regelmessig. Når han er fit er han viktig for oss, sier Ten Hag til BT Sports.

En annen spiller som er tilbake fra skade er Christian Eriksen. Ten Hag røper at dansken ville vært klar til å starte om nødvendig, men at han også vil bringe Eriksen gradvis tilbake på laget.

– Eriksen er klar, men jeg vil ta det litt rolig med ham. Vi hadde også en bra midtbane både mot Brentford og Everton og Casemiro trenger minuttene han kan få nå, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS