Manchester United v Omonia Nikosia: Group E - UEFA Europa League

– La oss håpe vi sparte målene til den neste uka…

Publisert Sist oppdatert

Selv om laget sløste enormt med sjansene hjemme mot Omonia Nicosia i Europa League virket ikke Ten Hag å være spesielt bekymret for tiden fremover da han ble intervjuet av BT Sport etter kampen.

– Fotball handler om å score mål. Vi skapte så mange sjanser, men vi scoret bare én gang. Det var nok til seier, så det er vi fornøyd med. Vi beholdt troen på prosessen og det var derfor vi scoret. Jeg er ikke bekymret og håper vi sparte noen av målene til neste kamp.

– Det er alltid vanskelig å spille mot et lag som ligger så kompakt. Vi trenger da å spille med høy hastighet for å få nok tempo på ballen. Når vi klarer å skape så mange sjanser mot en så kompakt motstander så er ikke det en dårlig ting.

På den offisielle pressekonferansen etter kampen og TV-kanalene hadde fått sitt fulgte nederlenderen opp det samme resonnementet.

– Prestasjonen frem til 16-meteren var god, men avslutningene var ikke like gode. La oss håpe at vi sparte målene til den neste uka, sa Ten Hag – og tenkte selvsagt på kampene mot Newcastle, Tottenham og Chelsea, som alle kommer i løpet av seks dager fra og med søndag.

– Vi har scoret i alle kampene utenom kampen mot Brentford (red.anm: United scoret heller ikke mot Sociedad). Det er så mye kreativitet og evne til å score mål i dette laget, men noen kamper så sitter ikke alt og sånn er det.

Se høydepunktene fra Uniteds sjansesløseri her:

 

Ten Hag var også fornøyd med at han enda en gang lyktes med grepene han gjorde fra benken og pratet om viktigheten av å ha en hel tropp.

– Vi har nå hatt noen kamper hvor innbytterne har hatt direkte innvirkning på kampen. Det er også noe jeg krever av troppen. Vi har ikke 11 spillere, vi har en tropp, så jeg er veldig glad for at vi kan gjøre endringer på laget som får en innvirkning på banen.

Til MUTV forteller Ten Hag også at han var meget fornøyd med innhoppet til McTominay som ble den store helten.

– Jeg er veldig glad på Scott [McTominay] sine vegne. Han har spilt veldig bra. Nå har Casemiro kommet inn, noe som reduserer spilletiden hans, men han kom inn og gjorde en fantastisk innsats!

LES OGSÅ: Når et spark gjør «latterlig dårlig» til «helt greit»

Powered by Labrador CMS