Manchester United v Omonia Nikosia: Group E - UEFA Europa League

– Fred gjør det veldig bra på trening og bringer alltid kvalitet

Publisert Sist oppdatert

Før kampstart mot Omonoia torsdag møtte Ten Hag MUTV til et intervju. Der var United-manageren glad for å endelig være tilbake på Old Trafford og veldig spent på samarbeidet mellom Casemiro og Fred.

– Jeg er glad for å være tilbake på Old Trafford. Det er altfor lenge siden sist og vi må bygge et samspill sammen med fansen og spillerne. Jeg vil at vi skal ta det neste steget og fightingen på banen ønsker jeg skal smitte over på publikum og skape god stemning på stadion. Det er det viktig å ta med seg videre inn mot de kommende kampene også.

Den nederlandske manageren ble også spurt om det er landslagsrelasjonen mellom Casemiro og Fred som gjør at United-manageren har gått for den brasilianske duoen dypt på midtbanen.

– Ja, det er en av grunnene til at vi har valgt å starte sånn. Men Fred gjør det veldig bra på trening og når han kommer inn så bringer han alltid kvalitet. I dag kommer det til å handle mye om omstilling og press noe Fred er veldig god på. Han er et godt valg til kampen i dag.

En annen grunn til at Ten Hag kun gjør tre endringer fra kampen mot Everton er rett og slett ønsket om å beholde rytmen.

– Jeg ønsker å beholde dynamikken i laget. Når du gjør for mange endringer, går det utover dynamikken, og det vil jeg unngå. Jeg ønsker å beholde dette, men også rotere litt der det er mulig.

Powered by Labrador CMS