Ten Hag pk el

– Jeg har fortalt spillerne hvor viktig det er å vinne gruppen

Blir United nummer to i Europa League-gruppen, venter to Play Off-kamper for å nå åttedelsfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Etter nedsablingen mot byrivalen Manchester City, slo United tilbake i bortekampene mot Omonia og Everton og har avansementet til sluttspillet i egne hender.

Bare en uke etter bataljen på Kypros er det nettopp Omonia som venter på Old Trafford torsdag kveld, og United kan ta et syvmilssteg på vei mot avansement fra gruppen med seier mot kypriotene.

Manchester United Training and Press Conference
GÅR FOR GRUPPESEIER: Erik ten Hag vet at United må vinne Europa League-gruppen for å unngå to Play Off-kamper for å nå åttedelsfinalen. Derfor vil han stille med et sterkt lag mot Omonia. På onsdagens pressekonferanse avslørte Ten Hag at han har fortalt Victor Lindelöf og resten av troppen hvor viktig det er å vinne gruppen.

Det skulle normalt sett bety at Erik ten Hag kunne spart en rekke spillere som har hatt stor belastning den siste tiden, men selv om andreplassen gir avansement fra gruppen, medfører den også et nytt hinder på veien.

Og det en veldig god grunn til at Ten Hag fremdeles sikter mot førsteplassen i gruppen.

De åtte toer-lagene i gruppespillet i Europa League må nemlig gjennom en Play Off runde mot ett av de de åtte treer-lagene fra Champions League-gruppene.

Det er to ekstra kamper Erik ten Hag klarer seg fint uten.

– Jeg har fortalt spillerne hvor viktig det er å vinne gruppen for å unngå ekstra play off før 16-delsfinalen, forklarer Ten Hag.

På spørsmål om han vil rotere på mange plasser, eller kjøre et sterkt lag torsdag kveld, var Ten Hag derfor veldig tydelig.

– All out for the victory, smilte nederlenderen.

– Vi må vinne, så enkelt er det, la han til. 

unitedjubel061022
SNUDDE KAMPEN: United havnet bakpå, men snudde oppgjøret mot Omonia på bortebane. Det er ikke mange som levner kypriotene store sjanser på Old Trafford torsdag kveld, men United har presset på seg om Ten Hags menn skal holde tritt med Real Sociedad.

United kom skjevt ut fra start med tap hjemme mot Real Sociedad i den første gruppekampen og derfor må United ha heng på spanjolene før den siste gruppekampen mot spanjolene i begynnelsen av november.

Erik ten Hag innrømmer imidlertid at det tøffe kampprogrammet gjør at rotasjon på mannskapet vil bli nødvendig.

– Alle spillerne må vurderes hele tiden med tanke på hvile. Rotasjon er viktig for oss, men vi har ulike muligheter. Jeg tror alle klubbene har det samme problemet. Vi har god dekning på alle plasser. Skader og suspensjoner vil være der, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS