tenhag061022

– Vi savnet ham de første ukene

Publisert Sist oppdatert

Manchester United måtte kjempe hardt for å stikke av med alle de tre poengene på lagets første kamp i historien mot kypriotisk motstand.

United-manageren pratet etter kampen med både klubbmedia og de utsendte fra BT Sport.

– Vi startet bra og skapte noen store sjanser i løpet av de første 30 minuttene. Så kom det en unødvendig feil og virkelig 10 dårlige minutter etter det. Det må vi tar lærdom av. Det gjorde at publikum tok helt av og ga motstanderne ekstra energi. Det må vi forsøke å unngå.

United gikk i garderoben underlegne med 1-0 og Ten Hag letter litt på sløret om hva han fortalte laget på de femten minuttene med pause.

– Vi var for statiske, og trengte å ha flere offensive løp. Vi måtte gjøre det vanskeligere for motstanderen å løpe tilbake – og derfor gjorde vi to bytter som virkelig hadde innvirkning på kampen.

Og blant innbytterne i kveld var Anthony Martial. Kun et minutt inn i innhoppet tegnet franskmannen seg for sin tredje scoring på de siste to kampene.

– Vi har allerede sett Martials betydning i pre-season. Det var en stor skuffelse for laget og for meg da han ble skadet mot Atletico Madrid. Vi savnet ham de første par ukene, og det hadde også en effekt på lagets prestasjoner.

Nå ser Ten Hag frem mot kampen på Goodison Park førstkommende søndag.

– Vi får ikke så mange treningsøktene før kampen på søndag. Dette var bare  en oppvarming og på søndag må vi reagere og gi den beste prestasjonen vi har. Vi må begynne forberedelsene allerede nå.

Powered by Labrador CMS