Ten Hag munnbind

– Han er god på treningsøktene og han har lært seg hvordan vi spiller

Publisert Sist oppdatert

Erik Ten Hag har ikke spart på kruttet og ønsker ikke å ta noen sjanser med laguttaket mot Omonia på Kypros i kveld.

Før kampen gjorde han intervjuer både med BT Sport og klubbmedia og i begge kanaler pekte nederlenderen på viktigheten av tre poeng i kveldens kamp.

– Vi må vinne hver kamp, det er målet vårt. Vi har forberedt oss skikkelig og nå er det på tide å ta neste skritt i utviklingen vår. 

På spørsmål om Ronaldos innflytelse i dagens kamp og i fremtiden svarte Ten Hag på samme måte som han har gjort tidligere denne sesongen.

– Alle vet hvordan Ronaldo startet sesongen, han ikke var i form. Han blir bedre og bedre for hver dag og han kommer fra spill på landslaget. Vi får se hvordan det fortsetter i tiden fremover. Vi har mange kamper som kommer både i Premier League og i Europa League.

MUTV lurte også på hvordan utviklingen til Casemiro har vært de siste ukene.

– Casemiro kom inn i laget og vi begynte å vinne. I starten hadde han ikke helt de  fysiske forutsetningene for å starte i form av kondisjonsutfordringer, men nå har han spilt noen kamper. Han er god på treningsøktene og han har lært seg hvordan vi spiller. Jeg vet han vil ta ytterligere steg og finne sin posisjon i laget.

Powered by Labrador CMS