– Stol på Fergie

Eric Harrison mener United-fans ikke bør fortvile over at ingen storkjøp har ankommet Old Trafford i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Harrison, som i en årrekke hadde ansvaret for Uniteds ungdomslag, har full tiltro at stallen er sterk nok til å oppnå suksess denne sesongen.

– Jeg er sesongkortholder på Old Trafford, og jeg vet det er mange fans som klager og sukker over mangelen på storsigneringer i sommer. Alt jeg vi si til de supporterne er: stol på Fergie, sier Harrison til Manchester Evening News.

– Fergie vet hva han gjør. Helt fra starten av hans United-karriere har han alltid satset på unge spillere, og han har aldri tatt feil.

Harrison ser mange likheter med dagens United-lag og spillerne fra legendariske "Class of 92". Han trekker frem også Ferguson iver etter å få vite mye om de yngre spillerne i klubben.

– Jeg kan huske hva Alex sa om Giggs da han tok opp Ryan i førstelagstroppen, at hvis han ikke lykkes, så kan vi like godt legge ned hele akademiet.

– Personlig hadde jeg vært litt mindre urolig for sesongen hvis Alex hadde gjort et par store signeringer, sier Harrison, som legger til at Fergie har overrasket med uventede signeringer i løpet av sine 23 år på Old Trafford.

– Alle som avskriver ham og Manchester United gjør det på eget ansvar, avslutter Harrison.

Powered by Labrador CMS