– Vil løfte klubben

– At Paul Scholes nå er tilbake vil løfte Manchester United, og bidra til utvikling av de yngre spillerne.

Publisert Sist oppdatert

Det er Uniteds tidligere juniortrener, Eric Harrison (bildet under) som sier dette til Manchester Evening News.

– Jeg mente hele tiden at han pensjonerte seg for tidlig, men dette er et fantastisk trekk. Jeg er så glad for at manageren aksepterte hans ønske om å krabbe ut av pensjonisttilværelsen, for Scholes holder fortsatt verdensklasse.

– Det vil alle se når han, Michael Carrick og Tom Cleverley spiller sammen. Da vil United plutselig ha en utrolig midtbane, sier Harrison ivrig.

– Det er jo der maskinrommet befinner seg, og det er der laget har hatt problemer. Men med tre spillere av et slikt kaliber, vil de være i stand til hva som helst.

– De må være tålmodige!

Men hva så med de yngre spillerne, de som banker på førstelagsdøren, spillere som Paul Pogba, for eksempel? De blir jo holdt tilbake..?

– De må bare være tålmodige. De er veldig talentfulle spillere som vil få muligheter fra innbytterbenken.

– At Scholes nå er tilbake betyr et løft både for laget og klubben. Da han la opp følte man behov for å hente inn en erstatter i verdensklasse. Ikke så rart, for det er jo det han er.

Sparer store penger

– Men dette trekket sparer oss for store utlegg. Jeg tipper han vil spille ut denne sesongen pluss en til, noe som i så fall vil løse et stort problem for Manchester United.

– Med ham, Carrick og Cleverley sammen i maskinrommet, vil det etter min mening ikke være behov for å gå ut og bruke mye penger på andre spillere.

– Denne sesongen har midtbanen til tider vært for treg. Den har ikke spilt så intenst som den bør gjøre. Men med pasningskvalitetene til de tre, vil midtbanen bli eksepsjonell.

Om Tom Cleverley:

– Fra det øyeblikk Cleverley dukket opp i klubben, sa jeg at han ville klare det – bli førstelagsspiller.

– Samtidig må man være forsiktig med å legge for tunge vekter på folks skuldre. Likevel mente jeg at han en dag ville spille førstelagsfotball her og bli landslagsspiller for England. Så god er han nemlig.

– Han var glimrende i sesonginnledningen. Alt gikk gjennom Tom. Det var én- og to-touch-fotball. Hele tiden drev han og kikket seg over skulderen. På det nivået vi her snakker om er man nemlig nødt til å ha øyne også i bakhodet.

– Det er nettopp det Scholes har. Hvor ofte har vi sett ham bli fratatt ballen? Han vet nemlig bestandig hva som foregår rundt seg, avslutter Eric Harrison.

Powered by Labrador CMS