Cantona i erotisk komedie

Éric Cantona spiller en sentral rolle i den erotiske komedien «You and the Night».

Publisert Sist oppdatert

Det er særdeles få United-spillere som har oppnådd større kultstatus enn Éric Cantona. Etter at den franske ballkunstneren ble hentet fra Leeds i 1992, var han den mest sentrale brikken i Uniteds spill, og bidro veldig sterkt til at United kunne hente hjem flere trofeer. I 1997 la imidlertid Cantona opp, til stor overraskelse og skuffelse for mange.

Etter at fotballspillere legger skoene på hylla, er det vanlig at de trer inn i trenerroller eller blir eksperter på TV. Selv om Cantona har vært trener for det franske landslaget i strandfotball, er det filmkarrièren hans som har fått mest oppmerksomhet. Nå returnerer United-legenden til filmverdenen  – i den franske filmen «Les Rencontres d’après minuit», oversatt til engelsk: «You and the Night».

Det spesielle med denne filmen er at det ikke er en veldig ordinær spillefilm. Den 47 år gamle franskmannen skal nemlig karakteren «The Stallion» i filmens om er en erotisk komedie. Cantona skal være sitert på at han synes at filmen er «elegant og unik».

I vinduet under kan du se traileren til filmen, som avsluttes med at Cantona løsner beltet og sier: «Be warned, it’s in sleep mode.»

Powered by Labrador CMS