Rojo usikker – Jones klar

Få siste skadenytt fra Carrington!

Publisert Sist oppdatert

Marcos Rojo fikk seg en stygg smell – og gult kort – i en luftduell mot David Silva i søndagens Manchester-derby og ble erstattet av Victor Lindelöf i pausen etter å ha fått en bandasje på hodet.

– Han er en modig fyr. Jeg vet ikke hvordan han har det, så vi får vente og se om han er klar for kamp. Vi har alternativer, sier José Mourinho til MUTV.

Ett av alternativene er Phil Jones, som var tilbake i troppen mot Manchester City for første gang siden den unødvendige skaden han pådro seg i en landskamp for England.

– Phil Jones satt på benken allerede i helgen. Skaden er bak ham, og forhåpentligvis kan han holde seg skadefri framover, sier United-manageren.

ALT FRA PRESSEKONFERANSEN: – Liker dere ikke Bournemouth?

Også Marouane Fellaini skal være nær en retur fra sin kneskade, selv om Mourinho ikke sa noe om belgieren i forbindelse med sin pressekonferanse tirsdag.

Eric Bailly er derimot fortsatt utilgjengelig. 23-åringen har ikke vært i aksjon for United siden tapet for Chelsea 5. november.

Nemanja Matic spilte ifølge med skade mot Manchester City. Likevel er det ikke ventet at serberen må stå over heller mot Bournemouth.

Verken Rojo, Fellaini eller Henrikh Mkhitaryan ble for øvrig observert utenfor spillerhotellet av Manchester Evening News, uten at det nødvendigvis betyr at de ikke er i troppen.

Ingenting nytt har blitt sagt om situasjonen til Michael Carrick.

Når det gjelder gjestene, kan Eddie Howe velge fra en ganske så skadefri tropp. Adam Smith er tilbake fra karantene, mens Adam Federici, Tyrone Mings og Brad Smith alle er ute med langtidsskader.

Powered by Labrador CMS