Ryktesaker, uke 45

Interesse for Jones fra hovedstaden.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 11. november:

08.09: The Sun skriver at både Tottenham og Arsenal er interesserte i å signere Phil Jones, men at United ikke har noen planer om å la stopperen gå gratis.

Derfor kommer klubben som vanlig til å benytte seg av forlengelsesopsjonen i spillerens kontrakt, slik at den nåværende kontrakten vil gå ut i 2020 heller enn i 2019.

Avisa skriver også at United sendte en av sine speidere for å se første kamp i Copa Libertadores-finalen mellom Boca Juniors og River Plate – en kamp som foreløpig har blitt utsatt til søndag kveld. Spilleren klubben skal ha vært interessert i er den 20 år gamle midtbanespilleren Exequiel Palacios, som har blitt sterkt koblet til Real Madrid.

Saken er ikke skrevet av Neil Custis, som vanligvis er avisas mest treffsikre på United-stoff.

Lørdag 10. november:

10.45: – Jeg var alltid fokusert på Everton. Alt av prat med United var gjennom agenten min, forklarer Yerri Mina til The Guardian.

Den colombianske stopperen var lenge linket med en overgang til United i sommer, men valget falt altså på de blåkledde fra Liverpool. Dette skyldes i all hovedsak Marco Silvas tydelige vilje til å hente stopperen, forklarer hovedpersonen selv.

10.00: Han har vært koblet til en United-overgang også tidligere, og igjen sier Andreas Granqvist at det ville vært vanskelig å takke nei til en overgang. 

Granqvist gjorde en utmerket figur i sommerens VM – i tospann med Victor Lindelöf – og Helsingborg-spilleren skal altså være på Mourinhos radar.

Hele saken kan du lese her, hos Sport Witness. 

Fredag 9. november:

18.00: I en lang sak fredag ettermiddag skriver Paul Hirst i The Times at Alexis Sánchez vil forlate United til fordel for Paris St. Germain. I artikkelen står det at chileneren ikke har funnet seg til rette i Manchester, og agenten hans har derfor begynt å undersøke sjansene for å komme seg vekk. Han skal blant annet være påvirket av bruddet med eksen, og ikke komfortabel med José Mourinhos stil. Det er imidlertid usikkert om United sier ja til et salg.

Det er ikke første gangen et rykte som dette dukker opp, men The Times i seg selv er ikke den verste kilden og når saken er så lang og tilsynelatende velinformert så er det ikke bare å avvise dette som tøv.

13.50: På en ellers ryktefattig fredag, tar vi med at PSVs meksikanske ving, Hirving Lozano, frir til klubber i Premier League. Og aller helst ønsker han seg til sin favorittklubb, Manchester United.
United, så vel som Tottenham, skal da også være interessert i en overgang for 23-åringen, som av sin hollandske klubb er verdsatt til £23 millioner, ifølge The Sun.

Lozano, som har scoret åtte mål på 34 kamper for Mexico, har vært en stor suksess siden han for snart halvannet år siden ankom fra Pachuca i hjemlandet.

Overfor ESPN gir Lozano uttrykk for iver etter en overgang når han uttaler at han «håper at Gud en dag gir meg sjansen til å spille i Premier League».

Torsdag 8. november:

12.10: The Sun skriver at Anthony Martial, en mann som for ikke så lang tid tilbake virket å være på vei ut fra Old Trafford, nå kan vente seg et tilbud om en ny 5-årskontrakt verdt £45 millioner, tilsvarende £190.000 i uken.
Klubben har riktignok muligheten til å forlenge kontrakten hans med ett år frem til 2020, men foretrekker etter sigende å satse alt på en langtidskontrakt i håp om å unngå at han fristes til å forlate Old Trafford. The Guardian på sin side er derimot mer direkte når de forklarer det hele på denne måten: «før forholdet hans til José Mourinho bryter sammen igjen».

I samme Guardian-sak står det også å lese at United er interessert i å sikre seg Brightons australske målvakt Mat Ryan og – som nevnt i gårsdagens rykter – Sampdorias 22 år gamle danske stopper Joachim Andersen.

12.00: France Football [via talkSPORT] hevder at onsdagens frisparkhelt på Juventus Stadium, Juan Mata, vurderer å returnere til Spania ved sesongslutt. Siden United allerede har brukt opp sin opsjon om ett års forlengelse av kontrakten med 30-åringen, står det ham nå fritt å forhandle med hvem han vil. Ifølge kilden skal Mata være svært lysten på å skrive under for sin gamle klubb Valencia – vel å merke dersom han ikke skulle bestemme seg for å bli i Manchester.

Onsdag 7. november:

12.00: United skal ha hatt fire speidere på Sampdoria – Torino 1-4 i helga, og ifølge en artikkel av La Repubblica, gjengitt av Calciomercato, så skal mye av oppmerksomheten ha vært rettet mot Sampdorias danske stopper, Joachim Andersen. Juventus, Tottenham og Inter følger også 22-åringen tett, og prisen skal være om lag 30 millioner euro.

10.00: Det er blitt spekulert, men Mourinho sa nei og nå har også Zlatan Ibrahimovic selv sagt at en januar-overgang til Europa og for eksempel United er uaktuelt.

– Jeg er ikke en fyr som drar utenlands og slike ting….lån og sånt, sier han ifølge Sky Sports.

Tirsdag 6. november:

10.20: En ny Ronaldo? Ifølge Mail Online vil Manchester United og Barcelona kjempe side om side om Benficas 15 år gamle «vidunderbarn» Ronaldo Camara.
Den offensive midtbanespilleren [født 5. januar 2003 i Guinea-Bissau] har tiltrukket seg interesse også fra en rekke andre europeiske klubber, deriblant Chelsea og Manchester City, men Record  [portugisiskspråklig] melder at det nå står mellom de to førstnevnte.
Til tross for sin lave alder er Ronaldo Camara allerede fast innslag på Portugals U17-landslag – og han er involvert i Benficas U19-lag i UEFA Youth League.

At Ronaldo Camara har noe spesielt ved seg, fremgår klart av disse klippene fra hans tid hos Benficas byrival Sporting. I likhet med sin mer berømte navnebror har han også overstegsfinter på repertoaret:

07.50: ESPNs Mark Ogden skriver at AC Milan forbereder et januarbud på Eric Bailly, som blir stadig mer frustrert over mangel på spilletid.
Den 24 år gamle ivorianeren har ikke vært i aksjon siden han ble tatt av banen etter bare 19 minutter i hjemmemøtet med Newcastle for nøyaktig en måned siden.

07.45: Ifølge diverse italienske rapporter som The Mirror har plukket opp, kan Juventus-stopperen Mehdi Benatia være et aktuelt mål for Manchester United.
Det vises blant annet til at José Mourinho er på jakt etter en pålitelig, spillende midtstopper. Med parhestene Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini foran seg i køen har det i høst blitt begrenset med spilletid på 31-åringen, som etter eget utsagn ikke er spesielt fornøyd med situasjonen.
– La oss se hva som skjer i januar, og om Juve og Allegri fortsatt har bruk for meg

Powered by Labrador CMS