– Vi må være smarte

Watford-manager Enrique Sanchez Flores har tro på at laget hans har det som skal til for å bremse Uniteds fremmarsj.

Publisert Sist oppdatert

51-åringen, hvis gudfar var ingen ringere enn Real Madrid-legenden Alfredo Di Stéfano, er inne i sin første sesong på Vicarage Road. Der ble han tidlig advart om at problemene hans nye klubb ville møte  sine forsøk på å holde hodet over Premier League-vannet, men «Quique» Flores valgte å snu det døve øret til.

Og det gjorde han nok klokt i. Idet mindre enn en tredjedel av sesongen gjenstår, ligger mannskapet hans overraskende nok på øvre tabellhalvdel. Riktignok bare så vidt det er, på en 10. plass, men i behørig avstand fra nedrykkssonen. Det var der mange spådde at Watford ville bli tvunget til å tilbringe mesteparten av – ja, kanskje hele, sesongen.

Faktum er at «vepsene» fra Hertfordshire befinner seg kun syv poeng bak onsdagens motstander, Manchester United. En optimistisk Flores har også god tro på at laget hans er kapabelt til å utnytte kvelden til å kutte ytterligere ned på denne avstanden.

oi
ODION IGHALO – «Quique» Flores’ kanskje farligste våpen.

– Jeg forventer meg en uhyre tøff match, men jeg tror vi vil få muligheter til å gjøre noe interessant, som å plusse på poengfangsten, sier Flores til Watfords hjemmeside.

– Men for å klare det må vi være smarte, legger han til, og minner om at United er et av Premier Leagues sterkeste lag.

Flores innrømmer at laget hans står overfor en formidabel oppgave, men han har ingen tro på at spillerne hans vil la seg blende av anledningen.

– De er vant til å spille på store stadionanlegg med rungende atmosfære, sier han, og viser til massevis av erfaring i spillergruppen.

– At praten går om denne utrolige muligheten til å spille på dette stadionet er forståelig, men vi vil også benytte den samme muligheten til å spille en god kamp mot et fantastisk lag som i øyeblikket befinner seg i flytsonen, avslutter Watford-manageren.

Powered by Labrador CMS