Bronsefinale for «The Keanes»

Will og Michael Keane er klare for bronsefinale med England U20 etter uavgjortresultatet mot Colombia.

Will Keane startet kampen, mens bror Michael kom inn allerede etter 32 minutter da England U20 spilte uavgjort mot Colombia i Toulon-turneringen.

Cauley Woodrow sendte England i ledelsen med et skudd fra 16-17 meter etter bare et kvarters spill, før Johao Rodriguez utliknet for Colombia etter 68 minutter.

Angriper Will hadde ikke altfor mye å gjøre på topp for England, og det var heller Jack Butland og forsvarer Michael i den andre enden av banen som hadde nok å gjøre. Etter 74 minutter ble United-spissen byttet ut med Nathaniel Chalobah.

England trengte imidlertid bare ett poeng for å gå videre til kampen om tredjeplass i turneringen. Der møter engelskmennene Portugal på søndag, mens Brasil og Frankrike møtes i finalen.