– Enormt stolte av Paul

Nicky Butt tror og håper på VM-gull for Paul Pogba.

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag spiller Frankrike mot Kroatia i VM-finalen.

Etter alt å dømme er Paul Pogba en av de 22 spillerne som starter oppgjøret.

Det gjør akademisjef Nicky Butt stolt.

– Vi er enormt stolte av at Paul er i VM-finalen, sa Butt til ManUtd.com da de intervjuet ham under akademiets opphold i Østerrike denne uka.

LES OGSÅ: Hvor god er han når det virkelig gjelder?

– Paul har vært veldig god. Jeg synes faktisk, etter å ha sett kampene, at han sannsynligvis har vært den beste midtbanespilleren i turneringen, for å være ærlig. Han har sett så dominant og positiv ut med ballen, og han har kommet seg inn i boksen og vært en trussel også.

– Jeg håper Frankrike vinner det for Paul. De er nok favoritter før finalen siden de har mye talent og mange gode spillere. Kroatia har nå spilt i ekstraomganger tre ganger på rad, og det kan være en ulempe inn mot finalen.

To av våre akademiprodukter har også vært en del av England-laget som kom seg til semifinalen, og til slutt endte på fjerdeplass.

– Det var uheldig for England at de tapte mot Kroatia. De hadde et veldig godt VM, og de vil irritere seg over dette på grunn av sjansen til å komme seg til finalen. Men det er et ungt lag som har gjort det virkelig godt, og forhåpentligvis er det mange gode stunder i vente for oss med England, sa Butt.

Powered by Labrador CMS