Dette sier Solskjær om mulig landslagsspill for Greenwood

Gareth Southgate vurderer ifølge The Athletic å ta ut Mason Greenwood til landskampene i september. Ole Gunnar Solskjær tror Greenwood er klar for utfordringen.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge pålitelige David Ornstein fra The Athletic så er Mason Greenwood i Gareth Southgates tanker før landskampene i september, kanskje ikke overraskende med tanke på 18-åringens form.

Det er Nations League-kampene mot Island (5. september) og Danmark (8. september) det er snakk om.

Landslagsfotball fører gjerne til mer press, men Greenwoods manager i United tror ikke overgangen vil være særlig stor for stortalentet, siden han allerede spiller for en klubb hvor presset er stort.

VURDERER GREENWOOD: Gareth Southgate.

– Når du spiller for Manchester United, så tror jeg det er en god nok test, og vanskelig nok, sier Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

– Hvis du kan håndtere å spille for United, så kan du håndtere å spille for ethvert lag, og Mason har kvaliteter som ikke så mange andre har. Så han kan spille for Englands A-landslag eller U21-landslaget, det bryr meg egentlig ikke. Jeg vet at han gjør det godt for oss, og at det er herlig å ha ham her.

– Mason er en naturlig god avslutter, så han kommer alltid til å score mål. Han er en ydmyk og lærevillig gutt, han lytter og jobber hardt.

Foreløpig står Greenwood med 15 mål for United denne sesongen, fordelt på fire ulike turneringer.

Det har blitt åtte mål i ligaen, fem mål i Europa League, ett mål i FA-cupen og ett mål i ligacupen.

– Mason er en av de beste – om ikke den beste – avslutterne jeg har jobbet med og sett. Han er så rolig.

FORNØYD MED ELEVEN: Ole Gunnar Solskjær, her da han byttet ut Greenwood etter to scoringer mot Bournemouth.

I forrige kamp mot Bournemouth ble det to scoringer på Greenwood.

– Han hadde noen fantastiske avslutninger, og det er bra at forsvarsspillerne ser at han kan gå på både innsiden og utsiden, sa Solskjær etter kampen før han utdypte:

– Det kan skape tvil hos forsvarsspillerne, fordi de vet at han er god til å skjære inn og score. Nå var begge målene på utsiden av forsvarsspilleren, og det var fantastiske avslutninger.

Powered by Labrador CMS