Rashford viser storform: – Som adrenalin for England

Marcus Rashford har aldri vært i bedre scoringsform og hylles i engelske medier etter landskampene.

Publisert Sist oppdatert

Søndag scoret 22-åringen sitt niende mål på ti kamper, da England slo Kosovo 4-0.

Aldri før i karrieren har Rashford scoret hyppigere i en periode over ti kamper, og anerkjente Henry Winter er blant dem som hyller United-spissens bidrag mot Kosovo.

– Han var som en shot med adrenalin for England. Kosovo-forsvaret virket umiddelbart bekymret, og det åpnet seg rom, skriver Winter i The Times.

– Rashford skremte Kosovo med sin fart, bevegelse og sult etter mål.

I FORM: Marcus Rashford hadde en tung start på sesongen, men har vist god form for United og England i det siste.

Scoringen kom drøye 20 minutter etter at Rashford hadde kommet inn for Callum Hudson-Odoi og minnet om noe Ole Gunnar Solskjær kunne gjort. 22-åringen sendte pasningen fra Raheem Sterling rett i hjørnet med en kontrollert avslutning.

– En fantastisk avslutning, konkluderer Sky Sports, som i likhet med de fleste andre mediene i England gir Rashford 7 av 10 på spillerbørsen.

Scoringen var Rashfords tiende for England. Han har dermed like mange som Paul Gascoigne, og tangerer blant andre Teddy Sheringham med sin neste scoring.

I The Athletic tas Rashford i forsvar etter at United-spissen kom tapende ut i en sammenligning basert på harde fakta med Tammy Abraham.

Journalist Laurie Whitwell argumenterer for at Rashford er en annerledes spillertype enn Abraham.

– Gareth Southgate var den første som mente at Rashford er best når han kommer inn fra flanken, noe United-sjef Ole Gunnar Solskjær definitivt er enig i. Skaden til Anthony Martial er den eneste grunnen til at han måtte gå bort fra den strategien.

– Nå ser vi hvordan han strutter av selvtillit.

England var klare for EM før seieren mot Kosovo, og det stilles store forventninger til hva mannskapet til Southgate kan utrette i turneringen neste sommer.

Harry Maguire spilte hele kampen, og får 6 på de fleste spillerbørsene.

Powered by Labrador CMS