– Takk, boss!

Marcus Rashford virket utrøstelig etter onsdagens sure nederlag, men nå har han tydd til Twitter for å takke sjefen.

Publisert Sist oppdatert

Den 20 år gamle United-spilleren var like skuffet som alle andre engelskmenn da det ble klart at «Three Lions» ikke hadde lyktes helt denne gangen heller.

Torsdag formiddag, etter det som trolig ble en mer eller mindre søvnløs natt, ser det imidlertid ut til at Rashford har klart å legge den verste skuffelsen bak seg og erstattet den med et bredere perspektiv på landets VM-innsats. Den ble for øvrig langt bedre enn de fleste forhåndsprognoser tilsa at den ville bli.

For Marcus Rashford ble det en tårevåt avskjed med VM-drømmen.

I forhold til sin United-kamerat Jesse Lingard, som med unntak av kampen mot Belgia der han fikk hvile, har vært fast innslag i Southgates førsteellever, har Marcus Rashford riktignok måttet avfinne seg med en mer tilbaketrukket rolle under mesterskapet.

Dette synes likevel ikke å ha gitt seg utslag i misnøye med landslagssjef Gareth Southgate, mannen som ledet England til landets første semifinale på 28 år. I et innlegg på sosiale medier gir Rashford tvert imot uttrykk for takknemlighet overfor sin England-sjef:

– Du brakte tro og kjærlighet til fotballen tilbake. Takk, boss, og det fra hele nasjonen, heter det i den korte meldingen.

Kanskje får han svar i form av en startplass til lørdagens bronsefinale mot Belgia?

Powered by Labrador CMS