venstre

– Kan ha avgjort debatten om venstrekanten

Marcus Rashford og Luke Shaw styrket sine sjanser for en startplass i 1-0-seieren mot Romania, skriver engelsk kommentator.

Publisert Sist oppdatert

Kaptein Marcus Rashford ble matchvinner med sin straffescoring i det som var Englands generalprøve før EM-premieren mot Kroatia på Wembley.

Mandag morgen ble det bekreftet at Ben White erstatter Trent Alexander-Arnold i EM-troppen. Dermed blir Jesse Lingard værende i Manchester.

 

– Fortreffeligheten til Luke Shaw og spesielt Marcus Rashford – som utnyttet forståelsen de har utviklet i Manchester United – kan ha avgjort debatten om venstrekanten, skriver Henry Winter.

– Rashford demonstrerte hvorfor han fortjener å starte og scoret sitt 23 mål på 60 kamper denne sesongen fra straffemerket.

The Sun er mer avventende.

– Det gjenstår å se om Rashford gjorde nok for å spille seg inn i laget til Gareth Southgate som skal møte Kroatia. Rashford har bare spilt to av Englands 13 kamper siden november 2019 på grunn av skader.

På spillerbørsene får Rashford 7 av Telegraph og 6 av Guardian. Shaw får også 6 og 7. United-aktuelle Jadon Sancho får 8 og 6.

Et av de store spørsmålene før EM er hvordan høyresiden vil se ut, akkurat som i Manchester United.

– Det bør være Phil Foden som er i form. Jadon Sancho var ikke på sitt beste mot Romania. Og hva med Raheem Sterling? Southgate må også bestemme seg for hvem som skal spille bak Harry Kane, gitt at han går for et 4-2-3-1-system, skriver Winter, som Winter mener Jack Grealish bør få sjansen.

Etter kampen kunne Southgate fortelle at Harry Maguire er tilbake i lett trening. Det er imidlertid usikkert når United-kapteinen vil være klar.

– De siste dagene har vært positive, sa Southgate.

Powered by Labrador CMS