– Rashford blir midtspiss

Englands landslagstrener slipper trolig United-spissen til i favorittrollen i Nations League-semifinalen.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford som midtspiss.

Og Raheem Sterling og Jadon Sancho på hver sin side av ham.

Det blir sannsynligvis Englands offensive trio mot Nederland, Virgil van Dijk og Matthijs de Ligt torsdag kveld.

Det skriver flere engelske aviser torsdag.

Én av årsakene er at Southgate kommer til å benke alle Liverpool- og Tottenham-spillerne som sluttet seg til den engelske troppen litt etter de andre, blant annet Harry Kane.

Kampen blir i så fall Rashfords 32. A-landskamp selv om han fortsatt bare er 21 år gammel. Han har scoret seks landslagsmål. Det foreløpig siste kom da Sveits ble slått 1-0 i fjor høst.

FÅR TILLIT: Marcus Rashford får bryne seg på Virgil van Dijk og Matthijs de Ligt når England møter Nederland torsdag kveld.

Det store spørsmålet virker å være om det blir Jesse Lingard eller Manchester Citys Fabien Delph som får den siste plassen på midtbanen.

Trolig engelsk lag: Pickford – Walker, Maguire, Stones, Chilwell – Rice, Delph/Lingard, Barkley – Sancho, Sterling, Rashford

Merk: England – Nederland sendes direkte på TV 2s hovedkanal i Norge og også på svensk TV4.

Samtidig har Evening Standards United-journalist, James Robson, som tidligere skrev for lokalavisa Manchester Evening News, skrevet at Rashford også er Ole Gunnar Solskjærs førstevalg som midtspiss på United kommende sesong. Solskjær skal, ifølge Robson, se for seg en angrepstrio med Rashford på topp, Anthony Martial på venstrekanten og en høyrekant som blir kjøpt inn i løpet av sommeren, som sin foretrukne angrepstrio i 2019/20-sesongen.

Powered by Labrador CMS