Lingard og Rashford scoret for England

Det engelske A-landslaget lekte seg med U21-landslaget.

Publisert Sist oppdatert

Ok, det var ingen tellende landskamp.

Det var heller ikke 90 minutter.

Det var mot eget U21-landslag.

Og spillerne fra Chelsea, Arsenal, Liverpool og Tottenham manglet. På begge lag.

Scoret tre i storseier

Samtidig er ikke det engelske U21-laget det verste i klassen, så tirsdagens 60 minutter lange treningskamp mellom det engelske A- og U21-landslaget ble likevel en positiv gjennomkjøring for United-gutta.

Nå har Jesse Lingard og Marcus Rashford hatt over to ukers pause siden siste ligakamp, og Lingard scoret to mål i 5-0-seieren, mens Rashford puttet ett.

TOPPSCORER: Jesse Lingard har ikke hatt sin beste sesong for United, men fortsetter med å levere for England.

De to siste målene ble scoret av Nathan Redmond og James Ward-Prowse.

Det er ikke kommet altfor mange rapporter fra kampen, men ifølge The Times så var Rashford høyre kant og Lingard offensiv midtbanespiller i 2. omgang.

England i 2. omgang: Pickford – M. Keane, Maguire, Stones, Chilwell – Delph, Ward-Prowse, Lingard – Redmond, Rashford, Wilson

Finalespill og fotball-EM

Det engelske A-landslaget forbereder seg nå til finalespillet i Nations League. De møter Nederland i semifinalen 6. juni, og vinnerne møter Portugal eller Sveits i finalen 9. juni.

Her er den engelske A-troppen.

Det engelske U21-landslaget, med United-keeper Dean Henderson i troppen, forbereder seg til fotball-EM i Italia i juni. De EM-åpner mot Frankrike 18. juni, og skal også møte Romania og Kroatia i gruppespillet.

Her er den engelske U21-troppen.

Powered by Labrador CMS