Slår tilbake mot Beckenbauer

Englands stjernespiss slår tilbake mot Franz Beckenbauers uttalelser om England under Fabio Capello.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere har den eldede fotballstjernen Franz Beckenbauer uttalt at England har blitt dårligere med Fabio Capello som trener. Denne uttalelsen kom etter at England spilte uavgjort mot USA. Wayne Rooney er totalt uenig med Beckenbauer, og slår tilbake.

– Englands spill mot USA hadde lite med fotball å gjøre. Det så ut som de hadde falt tilbake til de dårlige gamle dager med spark og løp, skrev Beckenbauer i sin VM-spalte i den sørafrikanske avisen The Times.

– Det er hans mening, han har lov til å mene det – men vi bryr oss ikke egentlig ikke. Vi spiller ikke «spark og løp», så vi gidder ikke bry oss om meningene hans, sa Rooney på dagens pressekonferanse.

Hyller Müller

Til tross for uttalelsene fra tyske Franz Beckenbauer, trekker Rooney frem tyske Thomas Müller som en av VMs potensielle stjerner.

– Müller, jeg synes han er en fantastisk spiller og han har et mål og jobber hardt som han gjør med Bayern Munchen. Han imponerte meg stort – og han spilte veldig bra. Han spilte med stor ro, og viste fram gode ferdigheter.

Powered by Labrador CMS