Vidic tror på England

Nemanja Vidic sier han tror England kan overraske i sommerens VM-sluttspill i Brasil.

Publisert Sist oppdatert

Etter 300-kamper for United, velger Nemanja Vidic nå å forlate United i sommer, for å fortsette karrieren sin i Inter Milan i Itaila.

ManUtd.com har snakket med midtstopperen om sommerens VM-sluttspill, og serberen som har trukket seg fra landslagsspill, har troen på at England kan komme langt.

– Dersom du spør meg om England, så vil jeg si at jeg tror de har større sjanser nå, enn de hadde forrige gang. Kanskje har de bedre spillere, i tillegg til at jeg tror miljøet rundt laget er bedre nå som forventningene er litt lavere, sa Vidic.

Mindre press

England ble knust 4-1 av et ungt tysk lag i Sør-Afrika i 2010, men denne gangen er det engelskmennene som har med seg yngre spillere, og gjennomsnittsalderen i den engelske troppen er senket til 26 år.

Phil Jones, Chris Smalling og Danny Welbeck er tatt med i troppen, i tillegg til Wayne Rooney, som også var med i forrige VM.

– Jeg tror ikke det er det samme presset fra media, fordi de ikke forventer så mye. Det er absolutt mulig at de får til noe. Jeg sier ikke at de kommer til å vinne, men de kommer til å gjøre det bra.

Powered by Labrador CMS