England Men Training Session

Gyllen mulighet for Maguire

Harry Maguire har fått mye tyn for sine prestasjoner i Manchester United-drakta denne sesongen. Likevel har England-manager Gareth Southgate vist United-kapteinen stor tillit på landslaget.

Publisert Sist oppdatert

Det engelske landslaget tar lørdag kveld turen til Puskás Aréna i Budapest, hvor England skal forsøke å få en god start i sin gruppe i UEFA Nations League.

Harry Maguire er den eneste United-spilleren som har fått plass i Gareth Southgates 26-mann store tropp til de fire landskampene som kommer nå i juni.

Han kan fort få spilletid lørdag kveld.

Før kveldens kamp har Southgate nemlig bekreftet til BBC at både AC Milan-stopper Fikayo Tomori og Crystal Palaces Marc Guehi begge vil være utilgjengelige grunnet småskader.

Det betyr at det kun er Harry Maguire, John Stones og Conor Coady tilgjengelig av spillere som kan karakteriseres som rene midtstoppere. Southgate har også hatt det for vane å benytte Kyle Walker som en av sine stoppere.

Det er dermed ventet at United-kapteinen får sjansen i Southgates tre-backlinje, noe som kan vise seg som en ypperlig mulighet til å vise seg frem for sin nye sjef, Erik ten Hag.

Uniteds nyansatte manager sa på sin første pressekonferanse at han ser frem til å arbeide med Maguire og understrekte da at Maguire er en god spiller og har utrettet mye i United-drakta.

 

Spilles for «tomme tribuner»

Kampen skulle i utgangspunktet bli spilt bak lukkede dører grunnet rasistiske utsagn rettet mot en rekke av de engelske spillerne sist England var på besøk under kvalifiseringen til VM i september 2021.

Likevel viser det seg at det kan komme opp mot 30 000 tilskuere til kveldens kamp. I følge Sky Sports har Ungarn funnet et smutthull i regelverket, noe som tillater at barn kan få lov til å komme på kamp.

 

Powered by Labrador CMS