– Jeg har tatt min avgjørelse

Romelu Lukaku med uttalelser som ikke vil falle i god jord om han ikke er på nippet til å signere for Inter Milan!

Publisert Sist oppdatert

Romelu Lukaku har blitt intervjuet av TGCOM24, som er et italiensk nett- og TV-medium. Belgieren, som lenge har blitt linket vekk fra klubben, sparte ikke på kruttet:

– Det er godt å se at Antonio Conte har blitt manager for Inter. Jeg syns han er den beste manageren i verden, sier Lukaku til Premium sport, TGCOM24 (på italiensk)

– Jeg har allerede tatt min avgjørelse angående fremtiden, men jeg kan ikke avsløre noe fordi jeg har en kontrakt med Manchester United, og fordi jeg respekterer klubben. 

Spissen var i det snakkesalige hjørnet i dag, og fortsatte med å fortelle hvor mye han ønsker å spille i Italia.

– Jeg er en stor fan av Serie A. De som kjenner meg vet at jeg har hatt lyst til å spille i Premier League og Serie A, sier Lukaku og legger til: 

– Cristiano Ronaldo kom til Italia i fjor, Sarri tar over Juventus (ikke bekreftet jour. anm.) og Ancelotti er i Napoli. Serie A kommer til å bli utrolig spennende neste sesong.

Igjen nevner Lukaku at han har bestemt seg for fremtiden, og legger til at det nå er opp til klubben og agenten.

– Agenten min vil snakke med Manchester United, men jeg har allerede tatt min avgjørelse. Klubben bestemmer, men agenten min vil gjøre det som er best for meg. Jeg tror det blir en forrykende sommer. 

HYLLES AV LUKAKU: Den tidligere Chelsea-manageren ble tidligere i sommer bekreftet som ny trener for Inter Milan i Serie A. Blir det Lukakus nye klubb?
HYLLES AV LUKAKU: Den tidligere Chelsea-manageren ble tidligere i sommer bekreftet som ny trener for Inter Milan i Serie A. Blir det Lukakus nye klubb?

Også tidligere i dag kunne vi lese at Lukaku hadde vært ute i media og hintet til en overgang vekk fra klubben.

Etter tirsdagens kamp mellom Belgia og Skottland, hvor Lukaku scoret to av målene og ble den spilleren som har scoret mest for et landslag de siste to årene, var han vagere i uttalelsene. 

I intervjuet etter kampen (kan også leses i AS) ble han spurt om veien videre.

– Jeg har en kontrakt med Manchester United, men jeg skal snakke med klubben og agenten min, Frederico Pastorello for å ta den rette avgjørelsen, sa Lukaku. 

BRENNHET: Men ikke for de riktige «røde djevlene» Lukaku bøtter for tiden inn mål for landslaget med det samme kallenavnet som Manchester United.
BRENNHET: Men ikke for de riktige «røde djevlene» Lukaku bøtter for tiden inn mål for landslaget med det samme kallenavnet som Manchester United.

– Nå skal jeg nyte ferien med familien min. Jeg vet hva jeg skal gjøre, men jeg vil ikke si det.

Om han sikter til ferien sin, eller fremtiden kommer ikke veldig tydelig frem, men etter det gir han kanskje et lite hint:

– Vi får se hva som skjer. Om jeg ser for meg at sommeren blir travel? Ja. 

Lukakus kontrakt går ut i 2022, men klubben har opsjon til 2023. I sesongen vi har lagt bak oss scoret belgieren 15 mål i alle turneringer.

På andre siden av banen spilte Scott McTominay, som etter kampen skrøt av sin klubbkollega.

– Han er en spiss i verdensklasse, og en veldig god venn. Han er dødelig foran mål. Om han får en mulighet kommer han til å ta den. 

Powered by Labrador CMS