England v North Macedonia: Group C - UEFA EURO 2024 Qualifying Round

Rashford-scoring – England vant 7-0!

Marcus Rashford var kampens store spiller før pause og scoret Englands 3-0-mål i 7-0-seieren mot Nord-Makedonia.

England leverte en kamp til terningkast seks og scoret syv mål mot Nord-Makedonia.

England stilte med tre United-spillere fra start og både Marcus Rashford og Luke Shaw var sentral i Englands scoringer før pause.

1-0 kom etter strålende kombinasjonsspill av de to United-spillerne og det var Shaw som sendte den målgivende pasningen til Harry Kane som åpnet scoringsballet på Old Trafford.

SOLID: Luke Shaw spilte en bunnsolid kamp for England og hadde den målgivende pasningen til 1-0. England slo Nord-Makedonia hele 7-0.

Arsenals Bukayo Saka la på til 2-0 før Marcus Rashford økte til 3-0 like før pause etter en solid omgang av England.

England gikk ut i samme forrykende tempo etter hvilen og Saka la på til både 4-0 og 5-0 før Kalvin Phillips og Kane på straffe fastsatte sluttresultatet til 7-0.

England leder nå gruppen med 12 poeng på fire kamper og står med minst én for i EM neste sommer.

Vi fulgte kampen live:

England 7 (3) – Nord-Makedonia 0 (0)

EM-kvalifisering, Old Trafford. 1-0: Harry Kane (29), 2-0: Bukayo Saka (38), 3-0: Marcus Rashford (45), 4-0: Saka (47), 5-0: Saka (51), 6-0: Kalvin Phillips (64), 7-0: Kane (str. 73 min)

SLUTT

88 min: Nå er det feriefotball på Old Trafford. England er veldig tilfreds med resultatet, mens gjestene fra Nord-Makedonia ikke evner å skape noen verdens ting.

74 min: Så byttes Kane ut til fordel for Newcastles Callum Wilson.

73 min: MÅL. Harry Kane banker ballen i mål på straffe etter at John Stones ble revet ned i feltet.

64 min: MÅL. England fortsetter festen på Old Trafford. Luke Shaw finner Jack Grealish som legger inn og en hjelpeløs klarering havner i beina på Kalvin Phillips som setter ballen i mål. Old Trafford klapper for en scoring av en Manchester City-spiller. Sjelden kost.

58 min: Så bestemmer Gareth Southgate seg for å gjøre en rekke endringer. Conor Callagher, Kalvin Phillips, Phil Foden og Jack Grealish kommer inn. Marcus Rashford, Bukayo Saka, Declan Rice og Jordan Henderson går ut.

51 min: MÅL: Vil du være med så heng på! Og det er Saka igjen etter en praktfull pasning av Harry Kane. Arsenal-spissen gjør ingen feil alene med keeper og scorer sitt første hat trick for England.

47 min: MÅL: England fortsetter showet. Nydelig langpasning av Trent Alexander-Arnold som når Bukayo Saka. Arsenal-spilleren med noen lekre touch og detaljer før han fyrer ballen i nettet. Vakkert.

46 min: 2. omgang er i gang.

PAUSE: En strålende omgang av England etter Harry Kanes mål. Marcus Rashford har vært kampens store spiller så langt og la på til 3-0 like før pause. Ros også til Luke Shaw som hadde den målgivende pasningen til 1-0-målet til Harry Kane, og Harry Maguire som har vært solid de første 45 minuttene.

45 min: MÅL: SÅ SITTER DEN FOR RASHFORD! Strålende jobb av Jordan Henderson og Harry Kane som presser gjestenes forsvar til å gjøre feil. Kane snapper ballen, spiller videre til Henderson som ekspederer ballen videre til Rashford som enkelt sitter inn sitt første landslagsmål på seniornivå på Old Trafford

43 min: Harry Maguire er med frem i angrep. Ballen havner hos Rashford som får en god mulighet, men bare nesten for United-angriperen.

39 min: Declan Rice får gult kort. Noe strengt …

38 min: MÅL: England dobler ledelsen. Nydelig angrep der en rekke spillere er involvert. Ballen havner omsider hos Bukayo Saka som hamrer den opp i nettaket. Vakkert.

29 min: MÅL: England tar ledelsen og selvsagt er det Harry Kane som avslutter. Men vi må rose angrepet og ikke minst United-spillernes betydning i forkant av målet. Marcus Rashford fikk ballen ute på venstrekanten, Luke Shaw kom på en nyderlig overlap og sendte ballen inn i feltet der Kane ventet. 1-0 til England.

28 min: Harry Maguire header utenfor, men blir avblåst for frispark uansett.

22 min: Rashford vinner en corner for England. Den tas av Shaw og Maguire jakter en avslutning. Men United-trioen og England får ikke hull på byllen.

20 min: Rashford har vært mye involvert i Englands angrepsspill, men så langt uten tellende resultater.

15 min: Ikke all verden som har skjedd det første kvarteret

3 min: Gjestene med en småfarlig visitt, men Harry Maguire rydder opp for England. Viktig inngripen og fin start for United-kapteinen.

1 min: Kampen på Old Trafford er i gang.