Uniteds EM-heltene

United-heltene hylles på hjemmebane

Flere av dem som står Manchester Uniteds EM-helter nærmest har sendt rørende lykkeønskninger før kveldens EM-finale på Wembley.

Publisert Sist oppdatert

England spiller sin viktigste landskamp på 55 år på Wembley søndag kveld.

Da venter Italia i EM-finalen på engelsk fotballs nasjonalhelligdom.

Tre United-spillere er i troppen og det er ventet at to av dem, Harry Maguire og Luke Shaw vil starte finalen på Wembley, mens Marcus Rashford vil begynne den store finalen på benken.

Nå har United trioen fått lykkeønskninger, i likhet med resten av troppen, sendt til dem via avisen Telegraph.

Til Harry Maguire fra mor og far (Zoe og Alan)

«Vel Harry, tiden har kommet og uansett hva som skjer søndag vil vi alle være så stolte av det du, spillerne og hele England-mannskapet har oppnådd disse ukene.

Det kommer til å bli noen tårer fra oss når du synger nasjonalsangen av full hals. Det er bare å omfavne denne dagen og begivenheten, og det vet vi at du vil.

Det føles fremdeles som det var i går at du, Joe, Laurence og Daisy ødela hagen vår ved å spile fotball ustanselig fra tidlig morgen til den sene kveld. Du husker også hvordan vi hele tiden måtte rope deg inn fra Mosborough-banene da det ble mørkt og du svarte: «Bare et øyeblikk mamma, det neste målet vinner».

Ukraine v England - UEFA Euro 2020: Quarter-final

Så har vi selvsagt alle de iskalde søndags morningene der vi reiste landet rundt da du spilte på fotball. Det var verdt det, hvert eneste minutt.

Vi var stolte av deg da, og ord kan ikke beskrive hva vi føler nå. Som du vet vil hele familien være der søndag og heie på deg. Vi vet du vil gjøre ditt aller beste.»

Til Luke Shaw fra Matt Crocker, tidligere akademisjef, nå fotballdirektør i Southampton

«Luke, vi husker alle hvor mye du ofret sammen med familien for å reise alle de timene opp og ned på motorveien M3 flere ganger i uken.

Mange snakker om viktigheten av klubber og trenere, men familiene og alle de årene som ble tilbragt for å få kabalen til å gå opp tidsmessig, blir ofte glemt.

England v Germany - UEFA Euro 2020: Round of 16

Du har vist en fantastisk holdning og aldri gitt opp.

Dette er belønningen.

Nå er du en av de ikoniske spillerne som vi ønsker at andre skal følge.

Vi har en garderobe på akademiet som er oppkalt etter det, rett ved siden av den som bærer Gareth Bale sitt navn. Den har et bilde av deg fra din aller første kamp for Southampton da du spilte for U8-laget og så gikk du videre til å få dine debuter for både Southampton og England. Vi er alle veldig glade på dine vegne og veldig stolte av deg.»

Til Marcus Rashford fra Melanie Maynard (mor)

«Om det var en ball nær beina til Marcus var det også alltid et smil i ansiktet hans. Et smil av den typen som kan lyse opp et hvilket som helst rom.

Da vi hadde veldig lite, og det var vanskelige tider, fant du trøst i ballen. Det har vært en av bærebjelkene i livet, på mange måter en flukt.

Takstein har blitt knust, vaser har fløyet veggimellom, skoleskoene dine ble slitt, men alt var en del av veien du nå har gått.

England v Montenegro - UEFA Euro 2020 Qualifier

Jeg kan ikke tenke meg en bedre følelse enn å se din sønns guttedrøm gå i oppfyllelse.

Å ta på seg England-trøyen gir endeløs stolthet og minnene fra denne turneringen vil leve med deg resten av livet.

Lokalsamfunn har blitt knyttet tettere sammen med et mål om å bringe fotballen hjem og det er fantastisk å se hvor mange ulike bakgrunner som er representert i denne troppen. 

Kom igjen England, vi er alle ekstremt stolte!»

 

Powered by Labrador CMS