United-spillere i EM-duell

Flere United-spillere møter hverandre i EM-kvalikken.

Publisert Sist oppdatert

EM-kvalifiseringsgruppene til EM 2012 i Ukraina og Polen er klare, og det er klart for noen United-dueller. Gruppene ser slik ut:

Gruppe A: Tyskland, Tyrkia, Østerrike, Belgia, Kazakhstan, Aserbajdsjan

Gruppe B: Russland, Slovakia, Irland, Makedonia, Armenia, Andorra

Gruppe C: Italia, Serbia, Nord-Irland, Slovenia, Estland, Færøyene

Gruppe D: Frankrike, Romania, Bosnia, Hviterussland, Albania, Luxembourg

Gruppe E: Nederland, Sverige, Finland, Ungarn, Moldova, San Marino

Gruppe F: Kroatia, Hellas, Israel, Latvia, Georgia, Malta

Gruppe G: England, Sveits, Bulgaria, Wales, Montenegro

Gruppe H: Portugal, Danmark, Norge, Kypros, Island

Gruppe I: Spania, Tsjekkia, Skottland, Litauen, Liechtenstein

I Gruppe C får vi se det første United-oppgjøret, hvor godeste Nemanja Vidic (Serbia) braker sammen mot Jonny Evans på Nord-Irland. I tillegg kan også Macheda få spilletid for Italia, mens Köln-utlånte Zoran Tosic kan være aktuell for Serbia.

I Gruppe G får vi se flere United-spillere i aksjon – mot hverandre. For England finner vi en haug av Manchester United-spillere, blant andre Wayne Rooney, Michael Carrick, Rio Ferdinand, Wes Brown og kanskje også Michael Owen. Disse skal få æren av å spille mot Bulgaria, og Dimitar Berbatov. Det blir en spissduell Sir Alex ikke kan gå glipp av, når Rooney og Berbatov står på hver sin side av banen. I tillegg skal England også møte Wales, som dessverre ikke lenger har Ryan Giggs i sine rekker.

I Gruppe H skal Portugal, med Nani og ex-Red Cristiano Ronaldo på laget, blant annet møte Norge. Det er nok relativt liten sjanse for at de vil møte norske United-spillere i disse oppgjørene, men hvem vet – kanskje Magnus Eikrem og Joshua King tar steget som må til for å få spilletid i løpet kvalikken? Man vet jo aldri…

Kilde: VG.no og Eurosport

Powered by Labrador CMS