England v Denmark - UEFA Euro 2020: Semi-final

– Han har bare forbedret seg mer og mer

Publisert Sist oppdatert

Søndag kveld spiller England EM-finale, og Ole Gunnar Solskjær liker nok godt at United-spillere har vært viktige for England på veien dit.

– De har vært så solide som lag, og jeg mener Luke og Harry definitivt hjelper på det området. De ser ikke ut til å slippe motstanderen til sjanser, og de har vært veldig robuste, siteres United-manageren på.

– Jeg er veldig glad for at Harry er frisk og spilleklar, mens Luke bare fortsetter. I løpet av de siste sesongene så har han bare forbedret seg mer og mer. 

Solskjær nevnte ikke Sancho i intervjuet – han er jo ikke United-spiller offisielt ennå – men Marcus Rashford ble selvsagt nevnt også.

– Marcus har selvsagt trengt å være tålmodig fordi det er andre gode spillere [i hans posisjon]. Han må bare være klar. Hvis Marcus kommer inn i finalen, så er jeg sikker på at han kommer til å være klar for det.

Rash
KLAR: Marcus Rashford.

Rashford har en viss historikk i storkamper, og Ole Gunnar Solskjær vet også litt om å score i de viktigste kampene.

Nordmannen ble spurt om hva han vil si til spillerne sine før de spiller sin viktigste kamp i landslagskarrieren.

– At de må kose seg, selvsagt, og å være fokuserte, sa Solskjær, som sa at spillerne hadde fått lykkeønskninger fra klubben både gjennom hele EM og Copa América.

– Vi holder kontakten hele tiden.

Solskjær håper United kan ha noe av den samme effekten kommende sesong som England har hatt på engelske fans.

– En kan se her i England at det samler landet når laget gjør det godt. Forhåpentligvis kan vi som klubb gjøre det med vår egne fans neste sesong, og det er det vi ser frem mot. 

Og hva tror United-manageren skjer med landet hvis England faktisk vinner finalen?

– Det kommer sikkert til å bli noen som tar ut noen sykedager – sannsynligvis på mandag hvis det går bra – eller selv om det går dårlig!

Manchester United Training Session
HOLDER KONTAKTEN MED LANDSLAGSSPILLERNE: Ole Gunnar Solskjær.
Powered by Labrador CMS