Ryktesaker, uke 43

Darren Fletcher kan gjøre comeback allerede tirsdag mot Norwich.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak – slik at dere som elsker rykter lett finner dem, men også for at dere som ikke orker lett kan holde dere unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 27. oktober:

20.40: De første månedene i Spania har ikke gått helt som Gareth Bale håpet, og The Sunday Times skriver i dag at United ønsker å hente waliseren tilbake til Premier League, før han ødelegger karrieren sin i Real Madrid. Bale har riktignok vært småskadet siden sesongstarten, og andre rykter sier han har det veldig bra i den spanske hovedstaden. Anbefaler en klype salt til dette ryktet.

10:35: Darren Fletcher, som har vært ute med sykdom siden januar, skal ifølge Goal.com være nært et comeback for United. Midtbanespilleren har vært under trening i to uker, og kan være klar allerede tirdag mot Norwich i ligacupen.

10:25: Ifølge Here is the city skal David Moyes fortsatt ikke ha gitt slipp på sin tidligere elev, Leighton Baines. Everton avslo flere bud på midtbanespilleren under sommerens overgangsvindu, men United skal etter ryktene å dømme, komme med nok et bud på 15 millioner pund i januar.

10:20: Søndag morgen kunne Sport Witness melde at United skal være interessert i Roma-spiller Miralem Pjanic som har kontrakt frem til 2015. Ifølge den italienske avisen Gazzetta dello Sport, skal United være villige til å betale 30 millioner pund for midtbanespilleren.

Fredag 25. oktober:

12.25: Fredag morgen kunne The Sun melde at United er i ferd med å skrive under på en ny avtale med Nike, som vil knuse alle tidligere rekorder, og sikre klubben en inntekt på 300 millioner pund over de neste fem årene. Den nåværende avtalen med Nike har gitt United 23,5 millioner pund per år, så om det er hold i ryktene, vil inntektene på draktsponsoravtalen, mer enn dobles.

12.00: Valencia er på spissjakt, og i følge Valencia Plaza, har de sett seg ut Javier Hernandez. Mexicaneren har hele tiden sagt at han vil bli i United, men for en liten stund siden ga han et hint om at han kanskje må reise videre, for å sikre seg mer spilletid.

Torsdag 24. oktober:

10.30: 18 år gamle Kurt Zouma blir ifølge Daily Express jaktet på av «hele Europa», men avisen mener å vite at United er i førersetet om midtstopperens underskrift. St. Etienne har gitt klar beskjed om at de ikke er villige til å lytte til bud på den talentfulle unggutten, men samtidig frykter franskmennene et bud så stort at de ikke kan si nei.

Tirsdag 22. oktober:

08.07: United skal være en av flere klubber som ønsker Derbys stortalent, Will Hughes, men Liverpool håper de kan få avtalen i boks ved å låne ut Andre Wisdom til Championship-klubben, skriver Daily Star. I United kan man trøste seg med at man har spillere som Lingard, Cole, Keane og flere som kan sendes på lån – hvis det blir avgjørende. Interesserte kan komme til å by på Hughes i januar.

08.05: Den franske avisa Le10Sport skriver visstnok at David Moyes vil hente Marek Hamsik i januar. Det snakket om et bud på £ 30 millioner, men så spørs det om det er interessant for et Champions League-spillende Napoli og Hamsik som skrev under på en ny kontrakt i sommer. Den slovakiske midtbanespilleren er nå blitt 26 år gammel.

09.00: Wesley Sneijder har vært en gjenganger i et par nå, og senest i august ble det skrevet at United hadde budt på ham. Nå sier Sneijder selv ikke vil forlate Galatasaray denne sesongen, og at han trives godt. Uten at det nødvendigvis betyr at ryktene rundt ham stopper…

Mandag 21. oktober:

18.25: Vi tar med et rykte som går noen år tilbake da United signerte en 18-årig Cristiano Ronaldo. Ifølge Juventus-direktør Luciano Moggi, som har snakket med Sports Sphera, hadde visstnok Juventus allerede gjort en avtale med Sporting Lisboa om Ronaldo før United kom på banen. Marcelo Salas skulle gå andre veien, men da chileneren valgte River Plate isteden falt overgangen igjennom. Arsene Wenger har tidligere sagt at Ronaldo nærmest også var klar for Arsenal.

18.15: Avisen Metro gjentar ryktet om at Shinji Kagawa skal returnere til Dortmund i januar.

18.05: Franske Karim Benzema begynner å bli en gjenganger i denne spalten, og i dag hevder en mann ved navn Francois Gallardo, en antatt respektert agent, at en «veldig viktig» Premier League-klubb er i ferd med å sikre seg Karim Benzema for 43 millioner pund. United, Arsenal og Chelsea har tidligere blitt linket til 25-åringen.

11.00: The Times skriver mandag at det virker mer og mer sannsynlig at United forsøker å hente Luke Shaw fra Southampton i januar. Den 18 år gamle backen regnes som et av Englands største talenter, og kan være en fin erstatning for Evra på lang sikt. Det påpekes imidlertid at Southampton vil være lite villige til å selge i januar, og at de heller ikke må siden spilleren nylig skrev under på en femårskontrakt. Avisa skriver også at Porto-stopper Eliaquim Mangala følges tett, og at Moyes fortsatt ønsker seg to nye sentrale midtbanespillere samt en ny kantspiller. Saken er ført i pennen av avisas United-journalist, James Ducker, noe som kan tyde på at informasjonen har kommet fra et sted i United-systemet. Ifølge Ducker har United heller ikke gitt helt opp å hente Leighton Baines, men de erkjenner at det kan bli en vanskelig og kostbar avtale å få på plass.

Powered by Labrador CMS