Real Madrid knuste Barcelona

Cristiano Ronaldo i storform da Real Madrid vant 3-1 på Camp Nou tirsdag kveld.

Real Madrids manager, José Mourinho, sendte ut sitt sterkeste mannskap da laget hans gjestet Camp Nou tirsdag kveld.

Selv med returoppgjøret på Old Trafford kun åtte dager unna, valgte Mourinho å ikke hvile sine beste spillere i Copa del Rey-oppgjøret mot Barcelona.

Det kom neppe som noen overraskelse, all den tid Real Madrid-leiren har ytret at den spanske cupen vil prioriteres.

Følgende elleve startet cupkampen tirsdag kveld:

López – Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrão – Khedira, Alonso – Di Maria, Özil, Ronaldo – Higuaín

Det kan dog tenkes at Mourinho heller velger å hvile noen spillere i seriekampen på lørdag, når det kun er fire dager til Champions League-oppgjøret, samt at gullkampen i La Liga allerede synes å være avgjort.

Eks-reds i hovedrollene

Copa del Rey-oppgjøret ble sparket i gang klokken 21:00 tirsdag kveld, og kunne sees på C More Fotball.

Etter 12 minutter skulle to tidligere Manchester United-spillere utgjøre hovedrollene, dog i vidt forskjellig forstand.

Cristiano Ronaldo kjørte noen karakteristiske overstegsfinter før han rykket forbi Gerard Piqué. Sistnevnte hang ikke med på notene, og felte portugiseren innenfor 16-meteren. Dermed ble det dømt straffespark, og Real Madrids toppscorer eskorterte selv straffesparket sikkert i mål.

Til pause ledet Real Madrid 1-0 i Barcelona.

Mer Ronaldo

Andre omgang liknet den første: Barcelona forsøkte å presse Real Madrid tilbake, men det var gjestene som fant veien til nettmaskene.

95 002 tilstedeværende var vitne til at Real Madrids portugisiske angrepsstjerne økte ledelsen til 2-0 på en kontring.

Ti minutter senere måtte Barcelonas målvakt hente nok en ball ut av nettet. Mesut Özils hjørnespark fant veien til Raphaël Varanes pannebrask, og dermed stod det 0-3 i Barcelona.

Like før slutt reduserte Jordi Alba til 1-3, og pyntet med det noe på sluttresultatet.

Dermed er Real Madrid videre i Copa del Rey, hvor de møter enten Sevilla eller byrival Atlético Madrid.

På lørdag er det duket for nok et El Clásico-oppgjør, når Barcelona reiser til Santiago Bernabéu for å forsøke å sikre seg tre poeng.

Denne kampen spilles klokken 16:00 (samtidig som United møter Norwich), og kan sees på MAX.