Ute av EFL Trophy til tross for Chong-dobbel

To Chong-mål, men ellers ikke så mye å glede seg over på Prenton Park.

Publisert Sist oppdatert

A-lagets kamp mot Tottenham fikk selvsagt mesteparten av oppmerksomheten fredag kveld, men det ble også spilt en annen United-kamp onsdag kveld.

Uniteds såkalte «U21-lag» (som i realiteten er U23-laget – hvor de fleste er tenåringer!) er et av ungdomslagene som er med i EFL Trophy denne sesongen, og det endte med avansement fra gruppespillet etter seiere mot Rotherham, Lincoln og Doncaster.

Dessverre sa det stopp på Prenton Park mot Tranmere.

Tahith Chong snudde kampen etter at United havnet under i kampens første spilleminutt, begge målene skal ha vært riktig så fine skudd også, men Tranmere snudde kampen igjen.

Reece Devine måtte ut med en hodeskade, og en Tranmere-spiller var også skadet en stund, så det ble 15 minutter med overtid uten at det hjalp United til en utligning – i stedet for ble det et rødt kort til Ayodeji Sotona for en aggressiv overreaksjon mot en motspiller, tilsynelatende etter at United ble snytt for et frispark.

Det endte altså 3-2 på Prenton Park til Tranmere, og United-ungdommenes eventyr i seniorturneringen er dermed over.

PS. Uniteds Cameron Borthwick-Jackson har vært utlånt til Tranmere, men er skadet, og har returnert til United for behandling.

PRENTON PARK: Tranmeres hjemmebane. Bildet ble tatt av artikkelforfatteren under et besøk dit i mai.
PRENTON PARK: Tranmeres hjemmebane. Bildet ble tatt av artikkelforfatteren under et besøk dit i mai.

Tranmere Rovers 3–2 (2-2) Manchester United U21

Prenton Park
EFL Trophy

Mål: 1-0 Rushian Hepburn-Murphy (1.), 1-1 Tahith Chong (9.), 1-2 Chong (30.), 2-2 Connor Jennings (40.), 3-2 Corey Blackett-Taylor (54.).

Manchester United: Matej Kovar – Ethan Laird, Teden Mengi, Di’Shon Bernard, Reece Devine (Max Taylor, 71.) – Mark Helm (Ayodeji Sotona, 89. 90+2), Ethan Galbraith, Aliou Traoré – Tahith Chong, D’Mani Mellor, Angel Gomes (C).
Innbyttere: Paul Woolston, Dion McGhee, Charlie McCann, Will Fish, Hannibal Mejbri.

Powered by Labrador CMS