Vil avslutte med stil

Edwin van der Sar kan vinne sin tredje Champions League-tittel, og gleder seg til å vokte United-buret for siste gang.

Publisert Sist oppdatert

Edwin van der Sar spiller lørdag sin femte Champions League-finale, noe som er rekord for en keeper. Den aldrende nederlenderen håper å kunne avslutte karrieren med sin tredje seier i den gjeveste av alle klubbturneringer, så han slipper å gå og tenke på hva som gikk galt etter at han er ferdig.

– Man tenker mer på de tingene man taper, enn på de man vinner, sier Van der Sar til Manchester Evening News.

– Når man vinner går medaljene på hylla eller i safen i banken. Men når man taper, vet man at man har latt noe glippe mellom fingrene. Det gjør at man blir mer bestemt.

Etter å ha spilt 265 kamper i United-trøya, gjenstår nå altså kun én kamp for 40-åringen, og Van der Sar gleder seg like mye som om det skulle være hans første.

– Det er en stor dag for alle i Manchester United, ikke bare meg for meg.

– Det var fantastisk å si farvel til supporterne på Old Trafford på søndag også. Det ville ikke ha skjedd om man bare plutselig ble solgt til en annen klubb, så det var en fin opplevelse.

– Men nå gleder jeg meg egentlig bare til lørdag. Det er denne kampen vi har jobbet så hardt for å være forberedt til. Og det har ikke noe å si om det er den første eller siste kampen man spiller – man vil vinne kamper som denne, avslutter den nederlandske veteranen.

Powered by Labrador CMS