Tilbake mellom stengene?

Keeperkrisen i Ajax kan bety at Edwin van der Sar blir nødt til å tre på seg keeperhanskene igjen, melder nederlandsk avis.

Publisert Sist oppdatert

Den flygende hollenderen la opp etter Champions League-finalen i 2011 etter å ha tilbragt seks sesonger i Manchester United. Det var nok til at han omtales som en av tidenes beste United-målvakter – men nå har han ikke spilt jevnlig på snart to år.

Van der Sar er i dag markedsdirektør i Ajax, men nå kan 42-åringen tvinges til å sette den rollen på vent – fordi manager og tidligere lagkamerat Frank de Boer nesten ikke har keepere å ta av, skriver De Telegraaf.

Førstevalg mellom stengene, Kenneth Vermeer, er nemlig suspendert i to kamper, mens Mickey van der Hart er skadet. Det betyr at uerfarne Jasper Cillessen er det eneste alternativet De Boer i øyeblikket har.

Ajax leder Æresdivisjonen med tre poeng på PSV og Vitesse, og selv om det foreløpig kun er et rykte, kan det hende at Van der Sar blir bedt om å hjelpe klubben han spilte for i ni sesonger i jakten på ligatittel nummer 32.

Powered by Labrador CMS