– Klar straffe

Edwin van der Sar mener dommer Chris Foy burde ha pekt på straffemerket da Owen ble felt helt på tampen av dagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Som Sir Alex Ferguson, var heller ikke Edwin van der Sar spesielt fornøyd med prestasjonene som ble levert i førsteomgang i dagens kamp. Han var imidlertid mer fornøyd med andreomgang, og mener United hadde nok sjanser til å utlikne.

– Vi startet ikke spesielt bra, og skapte ikke mye i første omgang. Men vi var solide bakover, vi greide bare ikke å spille godt nok langs bakken til å straffe Arsenal, sier Van der Sar til MUTV.

– I andreomgang gjorde vi et bytte, men kun 20 sekunder senere scoret de, så da måtte vi gjøre enda noen endringer i spillestilen. Vi greide å skape sjanser nok til å utlikne, men det ville seg ikke.

Det var mange som ropte på straffe da Michael Owen ble felt inne i Arsenals 16-meter helt på tampen. Etter å ha sett situasjonen på tv, mener også den nederlandske veterankeeperen at dommer Chris Foy burde pekt på straffemerket.

– Vi hadde noen sjanser, og vi håper alltid å få et mål mot slutten. Jeg mener også at Michael Owen skulle hatt straffe. Jeg har akkurat sett situasjonen på tv, og den ser klar ut.

– Kanskje dommeren ikke kunne se det, men linjemennene har mulighet til å involvere seg, så jeg er ikke sikker på hvorfor han ikke vinket.

Powered by Labrador CMS