Edwin tok farvel

Louis Saha og Dennis Bergkamp scoret for Edwins Dream Team, som vant 2-1 i Van der Sars testimonial.

I sitt håndplukkede lag fant Edwin plass til åtte tidligere eller nåværende United-spillere i startelleveren. Førsteomgangen inneholdt få sjanser, og Ajax var hakket vassere enn Drømmelaget, men like etter pause klemte Louis Saha til og sendte Edwin og co i ledelsen. Derk Boerrigter utliknet, men Dennis Bergkamp sørget for seier til Van der Sar i sin avskjedskamp etter å ha kombinert glitrende med Rooney før scoringen.

Van der Sar ble byttet ut etter 53 minutter, og da valgte dommeren å blåse av hele kampen. Tidligere på kvelden spilte Ajax U13 og Man United U13 uavgjort 2-2, og det var også en showkamp mellom Ajax ’95 og Nederland ’98.

Edwins Dream Team: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Van Bronckhorst, Carrick, Zenden, Kuyt, Giggs, Saha, Rooney

VIKTIGE HENDELSER:

53 min: Og med det ser det ut til at kampen plutselig blåses av. Edwin holder en tale på nederlandsk, og drømmelaget hans vinner 2-1 etter en fin testimonial.

53 min: Edwin van der Sar er ferdig. Keeperlegenden klemmer både med- og motspillere etter at datteren har holdt opp innbyttertavla som signaliserer at faren skal ut. Trampeklappes av banen.

51 min: Vakre kombinasjoner mellom Bergkamp og Rooney. Førstnevnte gir til United-spissen, som legger tilbake til Bergkamp, og en solid avslutning senere står det 2-1 til Edwin og kompani!

46 min: De Jong får ballen innenfor 16-meteren og vrir på en femøring, men skuddet går langt utenfor.

42 min: Sneijder – Rodney altså, ikke Wesley, lader kanonen. Skuddet går i stolpen, men Boerrigter er først på returen og utlikner for Ajax. Edwin sjanseløs.

36 min: Dennis Bergkamp gjør sitt inntog. Zenden går av.

31 min: Bare 50 sekunder ut i andre omgang smeller Louis Saha til og sender Edwins Dream Team i ledelsen. Fantastisk langpasning i bakrommet fra Ferdinand.

31 min: Andre omgang har startet.

30 min: Pause etter en sjansefattig omgang.

29 min: Annet enn et par ufarlige langskudd, skjer det ikke mye på Amsterdam ArenA i øyeblikket.

21 min: Carrick er ferdig for dagen. Erstattes av Davids.

15 min: Drømmelaget får en mulighet, men Ajax-keeperen er modig og hindrer Zenden.

10 min: Lite som har skjedd til nå. Ajax med et lite spillemessig overtak.

0 min: Kampen er i gang.