VAN DER SAR: Hadde troen på Memphis Depay.

– Det blir stort å spille på Old Trafford

I forkant av søndagens veldedighetskamp mot Real Madrid, har Edwin van der Sar satt seg ned med ManUtd.com.

Publisert Sist oppdatert

Hvordan er formen din før kampen?

– Jeg spilte en kort 5-a-side-kamp før Champions League-finalen på Wembley, noe som var bra for meg. Spillerne beveget seg ikke like bra som de gjorde før, men det var fortsatt bra nivå. Jeg har også trent med U19-laget til Ajax, så jeg håper det er nok før søndag. Jeg møtte Luis Figo nylig og han gleder seg også til kampen.

Da dere møtte Real Madrid i fjor var ikke det en typisk veldedighetskamp?

– Den var veldig konkurransepreget. Det er for en god sak og alle liker å spille, men det blir alltid konkurranse hvis noen sparker noen andre eller tar ballen fra deg. Vinnerlysten blir aldri borte og den driver deg til å spille bra og glede supporterne. Vi ønsker å gi folk et godt inntrykk av oss.

Du gleder deg vel til å spille bak Jaap Stam og Ronny Johnsen?

– Naturligvis. Jeg spilte aldri med dem i 1999 da de var på topp, men jeg spilte med Jaap under Soccer Aid i fjor. Han var skarp, taklingene var OK og han var agressiv når det trengtes. Jeg gleder meg til å spille med han igjen og forhåpentligvis kan vi finne tilbake til samarbeidet vi hadde på landslaget.

Hva tenker du om troppene?

– I fjor brukte de ca 30 spillere med navn som Roberto Carlos, Zinedine Zidane og Luis Figo, så det er vanskelig å se for seg at de vil være forsterket. Men vi har et godt lag og jeg håper vi kan beholde Paul Scholes på banen så lenge som mulig, siden han nok er den best trente av oss. Det vil bli stort å spille sammen med han på Old Trafford igjen.

Og hvor mye gleder du deg til å spille på Old Trafford igjen?

– Jeg var her forrige kamp da manageren ga seg og troféet ble løftet og det var en fantastisk atmosfære. Jeg blir kjempefornøyd hvis vi kan få til noe liknende. Det vil bli en stor dag for hele familier og dette er en god mulighet til å hygge seg, avslutter Van der Sar.

Kampen mot Real Madrid spilles søndag klokken 15.30.

Powered by Labrador CMS