– Ingen feiring nå

Van der Sar mener United måtte ha vunnet med tre mål for å allerede kunnet være sikre på finaleplass.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant i går 2-0 borte mot Schalke på Veltins Arena i Gelsenkirchen. Til tross for den sterke borteseieren, og det glimrende utgangspunktet foran returmøtet i Manchester neste uke, vil ikke Edwin van der Sar ta noe for gitt.

– Folk tror sannsynligvis at vi er klare for Wembley, men vi kan ikke ta noe for gitt, sier Van der Sar diplomatisk til Sky Sports.

– Ja, vi spilte veldig bra, men det er ikke noe feiring i garderoben vår, for vi er bare halvveis.

United har aldri tapt med mer enn ett mål på hjemmebane i Europa, men Van der Sar mener uansett at United måtte ha vunnet med minst ett mål til på bortebane om avansementet allerede skulle ha vært i boks. Noen tid til å feire ville det uansett ikke vært, ettersom Arsenal venter i ligaen allerede søndag.

– Hvis vi hadde scoret et tredje mål ville den andre kampen vært unødvendig, men vi må uansett fokusere på Arsenalkampen på søndag nå.

United ble igår historiske gjennom å være det første laget i turneringens historie som går en hel sesong uten å slippe inn mål på bortebane. Den rutinerte nederlenderen er fornøyd med statistikken, men nekter å påta seg hele æren for bragden.

– Baklengsstatistikken vår er fin. Midbanen spilte godt. Det er fint å spille bak de spillerne, skryter Van der Sar.

Powered by Labrador CMS