Edwin tilbake

Van der Sar er skadefri.

Publisert Sist oppdatert

Dermed vil hollenderen etter all sannsynlighet være på plass mellom stengene på Upton Park i morgen.Van der Sar stod over Uniteds bortekamp mot Portsmouth forrige helg, men veterankeeperen er nå frisk etter en liten kneskade.

– Han er i trening og er tilgjengelig på lik linje med de andre målvaktene, sa Mike Phelan på dagens pressekonferanse på Carrington.

Ikke overraskende er Rio Ferdinand fremdeles ute, mens Jonny Evans (legg) og John O'Shea (lår) heller ikke har blitt kvitt skadeproblemene.

– Vi har fortsatt problemer med Evans og O'Shea. Jonnys legg responderer sakte på den behandlingen som blir gitt, mens John sliter med et lår som ikke bedrer seg så fort som vi hadde håpet, sa Phelan.

Phelan forsikrer om at Ferdinand er ved godt mot til tross for et lengre avbrekk, men Fergies høyre hånd kan ikke si hvor lenge midtstopperen må se Uniteds kamper fra tribuneplass.

– Han er optimistisk, men vi har ikke satt en dato for når han er tilbake. Vi må sørge for at han er tilgjengelig for resten av sesongen når han er tilbake.

Owen Hargreaves er fremdeles ikke i full trening, men Phelan mener det ikke er altfor lenge til at midtbanespilleren kan slutte seg til resten av troppen.

– Han har vært ute lenge, men nå er han tilbake på treningsfeltet. Han har fortsatt en del rehabiliteringstrening å gjøre. Owen har trent litt med ball og formen hans ser bra ut, sa Phelan.

Powered by Labrador CMS