Manchester United Training Session

Fått med deg den nye Cavani-sangen?

Måltyven har definitivt fått den med seg. Har du?

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani har kun spilt foran United-fans på Old Trafford én gang, og det var da 10 000 heldige United-fans fikk billett til å se Uniteds siste hjemmekamp sist sesong mot Fulham.

I kampen, som endte 1-1, scoret den målfarlige veteranspissen med en utsøkt lobb og populariteten hans blant United-fansen stiger i takt med målene han banker inn for United.

Selv om han ikke har spilt denne sesongen, er det ingenting å si på populariteten hans. Nå har Cavani også fått en ny sang til melodien «So High’» av den tyske hip-hop-duoen SXTN

Det er bare å lære seg teksten først som sist, for denne kommer utvilsomt til å bli en hit på Old Trafford i løpet av sesongen.

Teksten går slik:

«I am in love, I can’t deny
Our number seven is the king of Uruguay.

El Matador, who could that be?
His first name’s Edinson, his second’s Cavani…»

Og om du lurer på hvordan orginalen høres ut…

Cavani har allerede vært ute på instagram og takket fansen for den nye sangen som er en oppfølger til versjonen fansen sang til han hadde forrige sesong basert på ABBA-klassikeren  «Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)». 

I et intervju med MUTV avslørte Cavani at det ikke var fra fansen han først ble gjort oppmerksom på den sangen, men av en av Uniteds materialforvaltere. 

– Hver gang jeg gikk forbi ham på treningen, sang han den sangen for meg. Det var utrolig da jeg hørte fansen synge den også. Jeg liker sangen og den gjør meg lykkelig, forklarte Cavani.

Powered by Labrador CMS