CavVar

Se hvem som er tilbake på trening!

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani og Raphaël Varane er begge tilbake i aksjon på treningsfeltet. De to har vært utilgjengelige av forskjellige grunner den siste tiden.

Bilder fra Carrington viser den rutinerte duoen trene på Carrington sammen med sine lagkamerater, noe som gir håp om at én eller begge vil være klare til søndagens ligamøte med Leeds.

Cavani har gått glipp av de siste to kampene til United på grunn av en lyskeskade han pådro seg dagen før 1-1-kampen mot Southampton.

Varane måtte på sin side trekke seg fra lagoppstillingen før seieren over Brighton. Franskmannen slet med mageproblemer og ble følgelig erstattet av Victor Lindelöf litt over en halvtime før kampstart.

Torsdagens treningsbilder viser få kampliknende situasjoner, noe som gjør det vanskelig å tyde hvorvidt Cavani og Varane er fullt og helt tilbake, men det er i alle fall oppløftende at de er i stand til å delta på trening sammen med lagkameratene.

Nemanja Matic er dog ikke avbildet. Serberen har vært ute i de to siste kampene som følge av en skade i leggen.

Under kan du se bildene fra torsdagens trening. Fotografiene er hentet fra Supporterklubbens billedpartner, Getty, og er tatt av Manchester United-fotograf Ash Donelon:

Powered by Labrador CMS