Ryktesaker, uke 18

Wayne Rooney linkes til PSG,

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle ryktene i én og samme sak slik at det blir enklere å følge dem for dere som elsker rykter, og enklere å holde seg unna for alle de som ikke orker dem.

Forrige ukes rykter.

Søndag 4. mai:

10.10: Det faktum at Louis Van Gaal ikke er manager for United ennå, stopper ikke øyrikets aviser fra å publisere saker om hvem nederlenderen ønsker å kjøpe. Denne gangen er det The Sun som melder en «exclusive». Avisen melder at Arjen Robben står øverst på handlelisten til Van Gaal.

09.55: Hvor mye nytt det egentlig er i det, er kanskje diskutabelt, men The Telegraph melder i dag at United ikke kommer til å tvinge Louis Van Gaal til å inkludere Ryan Giggs, eller noen andre, i trenerteamet sitt, dersom han blir klubbens neste manager.

08.25: Nok et rykte fra The Mirror. Real Madrid skal allerede nå ha bestemt seg for at et fremtidig forsøk på å hente Fabio Coentrao, vil bli avvist. Etter at United gikk glipp av venstrebacken sist sommer, og i januar, har det vært ventet at klubben vil prøve seg igjen i sommer. Avisen skriver at Cristiano Ronaldo skal ha oppfordret klubben til å ta beslutningen.

08.20: Selv om ryktene hadde gått i et par dager, var det mange som var overrasket over at Wayne Rooney ikke var med i kamptroppen mot Sunderland på lørdag. Søndag morgen skriver The Mirror at Paris St-Germain er klare til å betale 35 millioner pund, dersom United er villige til å selge spissen i sommer.

Lørdag 3. mai:

08.32: Sjekker United tilgjengeligheten til Pep Guardiola også? Det skriver blant andre Manchester Evening News. Der ser nemlig ut til at katalaneren ikke er helt enig med klubbens president, Franz Beckenbeuer, og sa på en pressekonferanse at ‘dere får bestemme om jeg er den rette treneren eller ikke. Jeg kommer ikke til å endre måten jeg tenker på.’ Les hele saken her.

Fredag 2. mai:

09.10: Ifølge Kicker skal Louis van Gaal også ønske å hente Bayerns Thomas Müller til United. Ifølge Kicker skal ikke Müller være helt fornøyd i Bayern, heller, og han skal være interessert i å dra til United med Van Gaal.

08.50: Mario Götze skal ha fortalt Bild at han ikke er fornøyd i Bayern….det skjer én uke etter at United ble koblet til et kjøp av ham.

08.45: Sport Witness utelukker ikke at Sporting Lisboas masse gjentakelser om at de må få et bud på utkjøps-klausulen på 45 millioner euro for å selge William Carvalho, og at de egentlig regner med at han er der neste sesong, egentlig bare er et spill for å få solgt ham allerede nå. Les saken her.

Torsdag 1. mai:

19.55: Mye av sommeren i fjor gikk med til å jakte Cesc Fabregas, men han kom aldri. Flere seriøse kilder, som The Guardian, har tidligere meldt at United gjerne vil ha ham også i år. Og sjansene blir regnet som bedre denne sommeren siden forholdet mellom Fabregas og Barcelona-fansen ikke er all verden.

Både Manchester Evening News og Goal.com omtaler interessen i dag. Ifølge lokalavisa har United laget en liste på tre spillere i hver av posisjonene de ønsker å forsterke, og Fabregas skal være på den lista. Men City skal være interesserte også, så United får tøff konkurranse.

Videre nevnes det at en må ta høyde for Arsenal også, og i Goal.coms sak fremstår Arsenal som Uniteds store konkurrent om midtbanespilleren. De melder at det snakkes om at Wenger og Fabregas har snakket om en slik mulighet på telefon.

19.50: Dette «må» kanskje en mann i hans stilling si med tanke på eventuelle forhandlinger, men vi tar med dette sitatet om William Carvalho likevel:

19.26: Mehdi Benatia er en midtstopper som har blitt koblet til United før, og The Sun (ikke den mest pålitelige kilden) melder at både United og City er interesserte.

United vil at stopperen skal erstatte Vidic, men ifølge tabloidavisen holdt City nylig samtaler med Roma om en overgang. Men ingen bud skal foreløpig ha blitt lagt inn.

19.20: Vi nevnte Welbeck/Napoli-koblingen i går, og også andre har omtalt det. Napoli er misfornøyde med det Guardian skrev om saken. Ikke selve koblingen til vår kjære Manchester-fødte angriper, men med ordbruken i artikkelen. Les Napolis pressemelding.

11.30: Louis Van Gaal nevnes også i dag i de fleste aviser. The Times skriver at nederlenderen har fått utsette presentasjonen av Nederlands VM-tropp, for at han skal få avtalen med United i stand først. Avisen skriver videre at manageren vil bli presentert for United i løpet av en uke.

08.40: I følge The Mirror skal Javier Hernandez være ønsket av Aston Villa. Meksikaneren har slitt med lite spilletid denne sesongen, og Birmingham-klubben blir trolig ikke den eneste som vil kjempe for underskriften hans, dersom han vil forlate United i sommer.

08.30: At United ønsker å forsterke laget sitt i sommer, er ingen hemmelighet. I dag melder The Telegraph at klubben allerede har hatt flere møter med representantene til både Luke Shaw, Toni Kroos, Edinson Cavani og William Carvalo. Les saken her.

Onsdag 30. april:

23.20: The Daily Mail melder i kveld at Louis Van Gaal ønsker forsikring om at han får penger til disposisjon, dersom han skal overta United. Avisen melder at nederlenderen mener han må få hente Toni Kroos, Marco Reus og Mats Hummels, for at United skal være godt nok rustet til å kjempe i toppen igjen.

19.20: For noen uker siden dukket det opp rykter om at Danny Welbeck ønsket seg vekk fra United, og at Tottenham stod klare til å betale det klubben vil ha for han. Nå melder italienske Calciomercato at de har fått helt sikker informasjon om at Napolis sportsdirektør Riccardo Bigon har forhørt seg om Welbecks fremtid, og at den italienske klubben følger situasjonen tett.

18.20: Forrige sommer gikk det mange rykter om Kevin Strootman, men nederlenderen havnet til slutt i Roma. Nå som Louis Van Gaal ryktes å skulle ta over manager-rollen på Old Trafford, er det flere som tror at han kommer til å prøve å hente landsmannen sin fra den italienske hovedstaden. Nå heller midtbanespillerens agent kaldt vann over ryktene, og sier at det ikke kommer til å skje.

– Ingenting av det er sant, og han trives veldig godt i hovedsaden, sa Fabio Parisi, i følge The Peoples Person.

15.10: Daily Express fortsetter med det vi må få kalle meget lite troverdige rykter. Nå nevnes det en bytteavtale mellom Robin van Persie og AC Milans Mario BalotelliLes saken her, om du ønsker.

13.30: Den italienske journalisten Gianluca di Marzio skal ha brukbar kontroll. Han skriver at United har vært i kontakt med både Carlo Ancelotti og Diego Simeone, men at ingen av dem vil tenke på United-jobben før sesongen er over. Ifølge di Marzio vet Ancelotti at United vil ta ham så fort han eventuelt sier ja, men Real Madrid har samtidig et ønske om at han blir «deres» Ferguson.

08.00: Lite nytt og spennende og i alle fall ikke fra troverdige kilder tidlig onsdag morgen. Vi nevner likevel det som står. Ifølge Daily Star og The Sun kommer Robin van Persie og ikke Wayne Rooney til å bli kaptein dersom Louis van Gaal blir United-manager. Les saken i Daily Star her. Daily Express siterer Mats Hummels i Borussia Dortmund på at de gjerne tar imot Shinji Kagawa igjen, noe som også er noe som er godt kjent. Les saken i Express her.

Dessuten følger Metro, ikke akkurat verdens mest troverdige, opp tirsdagens sak om Edinson Cavani. De mener at han foretrekker en overgang til United i stedet for City eller Chelsea. Les saken i Metro her.

Tirsdag 29. april:

20.00: United-linkede Marco Reus:

– Jeg sier ingenting om kontrakten min, men jeg føler meg bra i Dortmund.

18.31: Den tidligere landslagsspissen Jan Åge Fjørtoft med sine velkjente «insider-kilder» deler nå på Twitter-profilen sin at det bare er snakk om dager før Louis van Gaal (les deg opp på nederlenderen her) blir ansatt som ny Manchester United-manager. Og ikke nok med det, Fergie er i samtaler med Toni Kroos’ agent.

17.18: Kan Edinson Cavani bli realitet?

Dette har en kilde som står nærme Cavani ha sagt: – Edinson tror han vil passe perfekt inn i England. Han vet at United, Manchester City og Chelsea er interesserte i ham og stiller seg åpen for samtaler. Men han vet også at United virker mest gira og det er en faktor. Les mer hos Irish Mirror her.

14.20: Nederlandske Algemeen Dagblad skriver nå at Louis van Gaals ferie er over, og at han nå er tilbake i Nederland klar for å jobbe mot VM for Nederland, og han er tilbake uten en avtale med United. Han hadde noen dager fri for å kunne avklare fremtiden, men denne ferien er nå altså over. Dermed kan det hele plutselig bli litt vanskeligere å få i havn.

11.10. Ryan Giggs håper å få managerjobben på permanent basis allerede nå, skriver Manchester Evening News i en såkalt eksklusiv sak av Rob Dawson. United har hele tiden vært klare på de ser etter andre alternativer, men Giggs skal altså ikke ha gitt opp. Han har også fått støtte fra blant annet Wayne Rooney og Anders Lindegaard de siste dagene.

08.50: Hvis United er villig til å betale cash så kan de få Napolis Marek Hamsik på billigsalg, for 25 millioner euro, skriver italienske presse. Hamsik har ikke funnet storformen under Rafael Benitez og skal ønske seg bort.

08.30: Southampton-stjernen Adam Lallana har vært koblet til United, men ifølge Daily Mirror ønsker han sterkt å dra til Liverpool. United og Chelsea følger imidlertid også med på utviklingen for midtbanespilleren som vokste opp som Everton-fan.

Mandag, 28. april:

20.02: Shinji Kagawa har siden sommeren i fjor blitt linket tilbake til sin gamleklubb, Borussia Dortmund, og hans tidligere lagkamerat Mats Hummels – som for øvrig også har vært linket til United en stund – hadde tatt imot japaneren med åpne armer.

– Vi ville tatt imot ham med åpne armer, så klart. Å ha en offensive midtbane dbestånde av Marco Reus, Henrikh Mkhitaryan og Kagawa hadde sett stilfullt ut, sier tyskeren, ifølge Sky Sports.

19.55: Akkurat som i forrige uke, fikk Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti spørsmål om den ledige managerjobben i United.

– Jeg har ikke vært i kontakt med Manchester United. Jeg ønsker å bli i Real Madrid i lang tid fremover, sa italieneren ifølge Daily Mail.

19.48: Favoritten til å ta over etter David Moyes, Louis Van Gaal, blir nevnt i nederlandske De Telegraaf også i dag. Men ser det fortsatt like lyst ut for nederlenderen? Ifølge avisen vil Van Gaal ta med seg fem stykker av sitt eget trenerapparat, og siden klubben ikke er helt enige med ham om det, kan det bety at det ikke blir noen Van Gaal å se på Old Trafford.

17.18: Bosniske Sead Kolasinac har de siste dagene vært linket til Old Trafford, men i dag avkrefter agenten hans at det har vært noen konkrete bud på bordet.

– Det har ikke kommet noen bud, men interesse fra forskjellige klubber, også i England, sier agent Thorsten Weck til Bild.

17.14: Tross heftige rykter om at Louis van Gaal er på vei inn portene på Old Trafford, melder Sky Sports på sin Twitter-side at også andre managerer blir vurdert av kluben.

17.08: Ryktene om at Marco Reus og Toni Kroos‘ agent, Sascha Breese, var og så oppgjøret mellom Norwich og United på Old Trafford lørdag avkreftes av agentbyrået, SportsTotal, som han jobber for, ifølge Manchester Evening News.

12.30: Roy Keane er blitt nevnt som en mulig assistent for den neste manageren på Old Trafford, men i følge Daily Mail er han ikke interessert i å returnere til klubben.

– Jeg har en jobb jeg er god fornøyd med allerede (assistent for det irske landslaget), sa Keane.

09.00: Uniteds neste manager er fortsatt ikke på plass, men mye tyder på at det kommer til å bli Louis Van Gaal, og det går allerede rykter om hvem han kommer til å hente til laget. Kevin Strootman er en spiller Van Gaal liker godt, og i følge Manchester Evening News, vil det være førstemann inn dørene på Old Trafford i sommer. Les hele saken her.

Powered by Labrador CMS