Ryktesaker, uke 20

Får vi endelig en offentliggjørelse snart? Vi venter i spenning.

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 18. mai:

23.59: Det er så godt som mandag, men vi rekker en liten en. Mark Ogden i The Telegraph skriver i kveld om Louis van Gaal-situasjonen. Journalisten skriver at det kun har vært et lite spørsmål om skatt, og rollene til Ryan Giggs, Paul Scholes, Phil Neville, Nicky Butt og Chris Woods, som har gjort at vi fortsatt venter på en offentliggjøring.

Alt annet skal være klart, og United, det nederlandske fotballforbundet og Van Gaal selv, ønsker å få unna alt i løpet av det neste døgnet.

Spillerne på det nederlandske landslaget har fått mandagen fri, før de reiser til Portugal på tirsdag. Dermed er det kanskje duket for en offentliggjøring i morgentimene..? Les hele saken her.

Lørdag 17. mai:

18.17: Det er mye som tyder på at Louis van Gaal blir Uniteds neste manager. Men hvem henter han før sesongen sparkes i gang midtveis i august? Spekulasjonene er mange. Men nå melder Manchseter Evening News at nederlenderen ser seg til nord-London for å hente Arsenals høyreback, Bacary Sagna. Mer om det kan du lese her.

Fredag 16. mai:

15.40: Men der kom det. United skal ha startet forhandlingene om en overgang for Cesc Fabregas. Ifølge italienske Tancredi Palmeri er Fabregas øverst på Uniteds liste. United.no skal ikke mene veldig sterkt at Palmeri er spesielt troverdig, men ryktene er ikke spesielt overraskende siden Fabregas’ posisjon i Barcelona ikke skal være spesielt bra. Så hevder altså journalisten at spanjolen står øverst på Van Gaals liste.

15.30: Klokka ble 15,30, men foreløpig har det ikke vært noen stor nyhet å se….så får vi se om det kommer om litt…

08.30: Ellers venter vi spent på at klokka blir 15.30. Da kommer det «stor United-nyhet» ifølge italiensk journalist.

07.45: Louis van Gaal skal ha levert sin ønskeliste til United, og engelsk presse mener å ha navnene. Les saken her.

Torsdag 15. mai:

21.09: Midtbanespilleren som kom fra Crewe Alexandra sommeren 2012, Nick Powell, har ikke fått mye førstelagsfotball i United siden han kom, og har for det meste tilbragt tiden sin på reservelaget og på utlån i Wigan Athletic. Nå linkes han til Leicester City.

17.46: Hvor går ferden videre for Rio Ferdinand? Ifølge BBC, har flere Major League Soccer- og tyrkiske klubber meldt sin interesse for midtstopperen som tilbragte over et tiår i Manchester United. Les mer om det her.

16.33: Ifølge italienske Sport Mediaset var Alex Ferguson og så Europa League-finalen sammen med Juventus-manager Antonio Conte. Og hva diskuterte de? Jo – Arturo Vidal, og summen det skal være snakk om ligger på rundt £26.7m, ifølge det italienske nettstedet. Les mer om det her.

13.05: Everton-manager Roberto Martinez har tidligere antydet at han har stor sans for Tom Cleverley. Det har han ifølge Surrey Mirror nå tenkt å gjøre noe med, ved å forberede et bud på £6 millioner. Som kjent har Cleverley hatt en heller svak sesong i rødt, og det er vel ikke utenkelig at United kan komme til å akseptere et bud. Men på £6 millioner…? 

Onsdag 14. mai:

15.25: Forsøker United igjen å hukke fatt i Kevin Strootman? Den nederlandske midtbanemannen var for et år siden et hett objekt før han plutselig skrev under for AS Roma. Ifølge HITC påstås det i italienske Il Tempo at United nå har lagt inn et bud på i størrelsesorden £30 millioner, og det til tross for at 24-åringen for tiden er satt ut av spill med en korsbåndskade. Videre hevdes det at romerne allerede har tatt skritt for å erstatte ham, ved å prøve seg påReal Madrids Sami Khedira. Les mer her.

10.40: Ifølge The Guardian regnes det med at Ryan Giggs skal møte Louis van Gaal i Nederland i dag for å diskutere sin fremtid på Old Trafford.

10.25: United vil forsøke å hale i land en avtale med Southampton og Luke Shaw før 18-åringen drar avsted med landslaget på mandag.

09.40: Når vi først har vært inne på Liverpool, så rapporterer vanligvis troverdige The Guardian at Southamptons Adam Lallana kan være på vei i den retning. 26-åringen har som kjent også vært nevnt i forbindelse med en mulig overgang til United. Les saken her.

09.30: United møter kamp fra Liverpool om signaturen til William Carvalho. Det hevder Daily Star, som mener å vite at scouserne kan komme til å by så mye som £30 millioner for den ettertraktede portugiseren. Les her.

09.25: Blir Hull neste stoppested for Rio Ferdinand? The Mail hevder i dag at manager Steve Bruce har åpnet døren for den 35 år gamle stopperen. Riktignok sier Bruce selv at han ikke har tenkt tanken ennå, men så legger han til: – Rio er en strålende spiller, så hvorfor ikke? Les saken her.

Tirsdag 13. mai:

12.40: Daily Mail mener at United vil prøve å utfordre Arsenal i kampen om Real Madrid-spissen Karim Benzema. Manager Carlo Ancelotti hevdes å være klar til å selge den 26 år gamle franskmannen, som ikke har hatt sin beste sesong på Santiago Bernabeu. Les mer her.

11.50: HITC mener å vite at Uniteds administrerende nestsjef Ed Woodward, er fast bestemt på å gjøre opp for sine utilstrekkeligheter fra i fjor sommer. Han er derfor i full gang med å forberede klubbens sommerhandel, og det allerede før en ny manager er formelt på plass.
Fire mann påstås å stå på Woodwards handleliste, deriblant Southampton-backen Luke Shaw. De tre øvrige skal være Bayern Münchens Toni Kroos, Paris Saint-Germains Edinson Cavani og Barcelonas Cesc Fabregas. Du kan lese mer om det her.

11.30: Mats Hummels har blitt nevnt allerede i dag, og blir det igjen, denne gang av Manchester Evening News, som også føyer til «Bruno» Martins Indi, eller Rolando Maximiliano Martins Indi som er hans egentlige navn. Han er en 22 år gammel og forsvarsspiller for en viss Louis van Gaals på det nederlandske landslaget. Til daglig spiller han midtstopper/venstreback for Feyenoord. MEN mener at det slett ikke er umulig at United, som nå har mistet Fedinand/Vidic-konstellasjonen, kommer til å gå for både Indi og Hummels.

10.30: Så langt Football Direct News etter sigende visstnok forstår det, er Valencia-forsvareren Jeremy Mathieu Uniteds førstevalg som erstatter for Rio Ferdinand. Franske Mathieu er 30 år gammel og har i lengre tid vært tippet bort fra Mestalla. Les mer.

08.25: Nå som også Rio Ferdinand har gjort det klart at han forlater Manchester United, sikter klubben seg ifølge Daily Express inn på Borussia Dortmund-stopperen Mats Hummels. Den 25 år gamle tyskeren har lenge vært i Uniteds søkelys, men nå som det er klart at både Ferdinand og Nemanja Vidic forsvinner, er sannsynligheten stor for at jakten på den 192 centimeter lange stopperen intensiveres. Les mer.

08.15: HITC Sport skriver at Juventus har kastet seg inn i kampen om Benficas 28 år gamle argentinske midtbanestjerne Enzo Pereznoe som etter nettstedets mening vil kunne føre til budkrig med Manchester United. Les mer her.

Mandag 12. mai:

23.03: Guardian melder at Southampton har avslått Uniteds bud på Luke Shaw. Likevel skal United være ganske sikre på at de vil få overgangen i orden før VM starter i Brasil.

20.24: Daily Mail mener at Rio Ferdinand er ferdig i United. United skal ha bestemt seg for å ikke tilby stopperen ny kontrakt. Ferdinand skal ha blitt informert av Ed Woodward på St. Mary’s etter kampslutt på søndag. 35-åringen skal visstnok ønske å fortsette karrieren et annet sted.

12.00: Marco Reus skal også ha fastslått at han blir ett år til i Dortmund, dermed ser den mulige overgangen ut til å være død. I alle fall foreløpig.

10.50: Alt er så godt som klart, sier også journalist Kevin Palmer om Luke Shaw-overgangen.

%

Powered by Labrador CMS