Ryktesaker, uke 26

Forsvinner Tom Cleverley til Everton?

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 29. juni:

21.28: – Vi snakker ikke om slikt nå, svarte Memphis Depay på spørsmål om en overgang til for eksempel Manchester United. Les mer hos Daily Express her.

20.19: Tom Cleverley hadde en grusom 2013/2014-sesong i United-trøya, og ble som et slags mobbeoffer for andre klubber fans, og mange har ønsket ham vekk. Nå melder Metro at Everton og Roberto Martinez skal være interessert i å hente ham som erstatning forden stadig aldrende Leon Osman. Det kan også legges til at Tom Cleverley var på utlån i Wigan Athletic da Martinez var manager der. Les om det her.

18.06: Huddersfield Town skal ha forsøkt å hente Michael Keane på lån, men uten å lykkes, skal vi tro SportsMole.

18.03: Blant Colombias fremstre angrepsvåpen, Juan Cuadrado, har blitt linket til United i det siste, men vil ikke tenke mer på en potensiell overgang før etter fotball-VM, ifølge Daily Star. – Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg og familien er fornøyde i Firenze. Akkurat nå er jeg fokusert på VM, sa han.

15.35: Benficas Nicolas Gaitan har blitt jevnlig linket til United de siste årene, og er de i kjent Silly Season-stil tilbake igjen. Portugisiske Record skriver at han en overgang til Old Trafford kan være mulig, men portugiserne ønsker minst €20 millioner for ham, eller mindre penger, og Bébé motsatt vei. Les mer om det her.

11.20: Lørdag kveld røk Chile ut av VM,  så det er ingen stor overraskelse at spillere som Alexis Sanchez og Arturo Vidal preger overskriftene til avisene som skriver mest om sommerens overganger. Italienske Gazetta dello Sport skriver i dag at United allerede har åpnet samtaler med Juventus angående en overgang for Vidal.

10.35: James Wilson fikk sin store debut på Old Trafford mot slutten av sesongen. Mange venter nå at han skal bli lånt ut for å få erfaring neste sesong, men Sports Mole melder nå at United har avslått tilbud fra både Burnley og Wigan, som begge ønsker å låne spissen.

09.00: Vi starter der vi avsluttet gårsdagen, med Stefan de Vrij. Lazio har lenge sett ut til å sitte i førersetet i kampen om forsvareren, men nå skal Louis van Gaal har jobbet hardt for å sikre seg at han blir med han til England i sommer. The Sunday Express melder at kjøpende klubb må bla opp med 8 millioner pund, dersom Feyenoord skal gå med på å selge.

Lørdag 28. juni:

23.55: Vanligvis lite troverdige Daily Star melder at United kaster seg inn i kampen om både Nigel De Jong og Stefan de Vri. De Jong tar vi med en stor klype salt, mens De Vrij faktisk meldes av flere medier nå. Gazetta dello Sport går så langt som å melde at en avtale er klar.

09.34: Den kreative kroatiske midtbanespilleren, Mateo Kovacic, er ikke til salgs, skal vi tro Inter Milans sportsdirektør, Piero Ausilio, som ifølge talkSPORT, skal ha sagt følgende: – Han er absolutt ikke til salgs. Vi har faktisk avslått bud fra flere storklubber allerede.

09.28: Luke Shaw og Ander Herrera er nå i boks, men fortvil ikke; ryktespalten lever det glade liv videre. Men nå er det den nederlandske høyrebacken Daryl Janmaat som står på radaren til Louis van Gaal. Det er det Manchester Evening News som skriver, som igjen refererer til en artikkel hos Daily Mail.

Fredag 27. juni:

21.00: United skal i lengre tid ha prøvd å skaffe seg Miranda fra Atletico Madrid. I dag skriver spanske AS at spilleren håper at overgangen blir en realitet, og at klubben hans har gitt United beskjed om å komme tilbake med 30 millioner Euro, dersom de mener alvor. Her kan dere lese hvordan Sport Witness tolker saken.

13.30: Ny jobb og Turkish Delight for David Moyes?

11.10: Arsenal satser åpenbart hardt for å utkonkurrere United i kampen om Arturo Vidal. Ifølge Metro er londonerne villige til å satse £44 millioner på å lokke den 27 år gamle chileneren til Emirates. Avisen støtter seg til kilder i Juve-spillerens hjemland. Les her.

11.05: Da kan vi omsider sette endelig sluttstrek for spekulasjonene som har linket Everton-backen Seamus Coleman til United. Den 25 år gamle irske høyrebacken har signert en ny femårsavtale med merseysiderne.

09.15: Daily Express påstår at United og Liverpool kjemper om Marseilles ghanesiske landslagsving Andre Ayew. 24-åringen, som har imponert i VMs utstillingsvindu, har ett år igjen av kontrakten med sin franske klubb, som på sin side  håper å sope inn litt penger på ham mens de fortsatt kan.
Begge de interesserte klubbene oppgis å være «desperate» etter å sikre seg Ayews kompetanse. Les mer her.

09.10: Daily Star støtter seg til rapporter i Italia når avisen hevder at Manchester United «vil teste Juventus» med et bud på £30 millioner for Arturo Vidal.

Torsdag 26. juni:

21.05: Vi har nå samlet den viktigste Luke Shaw-infoen i denne saken.

20.32: Graeme Bailey i Sky Sports melder seg på:

20.02: Nærmer også Luke Shaw seg? Journalisten som står bak meldingene under jobber for BBC i Sør-England, og har ofte god kontroll på hva som foregår i Southampton. Men hva betyr egentlig veldig snart?

Også andre BBC-journalister har meldt seg på, og det samme har pålitelige Press Association Sport. Det ser altså ut som om Luke Shaw blir United-spiller. Men når? Daily Telegraph skriver at det er ventet at den medisinske testen vil bli gjennomført fredag.

16.59: Vi har tidligere skrevet om Vanja Milinkovic, som bare skal være detaljer unna en United-overgang. Her er det som skal være siste nytt:

08.30: Ladbrokes tar ikke lenger imot veddemål på at Feyenoords nederlandske landslagsstopper Stefan de Vrij blir United-spiller i sommer. Det hevdes at klubb og spiller allerede er enige og at 22-åringen er på vei til Old Trafford. Les mer her.

Onsdag 25. juni:

19.15: Ifølge Wolfsburger Allgemeine Zeitung er United en av tre Premier League-klubber som vært i kontakt med Wolfsburg om Luiz Gustavo. Også Barcelona og Monaco skal ha tatt kontakt med den tyske klubben om brasilianeren, og Chelsea og Arsenal er de engelske konkurrentene.

Gustavo skal være en Van Gaal-favoritt, og han hentet brasilianeren til Bayern München i 2011. Han skal være den drivende kraften bak United-interessen, og en klausul kan gjøre Wolfsburg-spilleren tilgjengelig for £20 millioner pund. Den klausulen går ut i juli, blir det meldt. Les mer om interessen her eller hos originalkilden her.

18.35: Det er nærmest en etablert sannhet at Xavi forlater Barcelona denne sommeren, og destinasjonen har virket nokså klar også: Qatar. Men El Mundo Deportivo melder i dag at veteranen også har tilbud fra MLS og fra United. Xavi har spilt under Louis van Gaal tidligere, og det er kanskje naturlig at slike rykter oppstår på grunn av den koblingen. GiveMeSport gjengir her El Mundo Deportivo-ryktene.

17.20: Benfica har på sin hjemmeside annonsert salget av midtstopperen Ezequiel Garay til Zenit. Det har ligget i kortene en stund, men da er det uansett på tide å ta et endelig farvel med Garay-ryktene.

15.55: Daily Mail mener at Barcelonas chilenske landslagsving Alexis Sanchez kommer til å forlate Camp Nou i sommer. Arsenal og Manchester United skal være beredt til å kjempe side om side om den ettertraktede 25-åringen. Les mer her.

15.00: Vi kan ikke bekrefte dette, men mannen bak tweeten, Craig Norwood, er til å stole på.

13.20: Manchester United intensiverer jakten på Atletico Madrids Arda Turan. Dette skriver Turkish Football og viser til «rapporter» i spanske medier. Ifølge disse har Turan vært i samtaler med United, og kommer til å forlate Vicente Calderón i sommer. Selv kommenterer den tyrkiske 27-åringen påstandene ved å si – ingenting:
– Jeg er ikke den rette å snakke med om dette, sier han, og hevder at han har mer enn nok med å feire vårens ligamesterskap. Les mer her.

10.50: Nemanja Vidics nye arbeidsgiver, Internazionale Milano, er fortsatt interessert i å hente Nani til Giuseppe Meazza. De blåsvarte skal, ifølge Squawka, være villig til å betale £12 millioner for den 27 år gamle portugiseren. Du kan lese mer om det her.

10.20: PSV Eindhoven har gitt Manchester United og Tottenham beskjed om å hoste opp £17 millioner dersom de ønsker å kjøpe klubbens 20 år gamle landslagsving  Memphis Depay. Det er Daily Star som skriver dette.
Depay, som visstnok også interesserer Real Madrid, har imponert stort under VM og har allerede to scoringer i beltet på tre kamper. Les mer.

08.55: Bilbao-avisen El Correo melder at Ander Herrera har bestått legesjekken og trolig vil bli presentert i dag.

08.10: Ifølge tidligere rapporter skulle United være villig til å betale £34 millioner for å sikre seg Luke Shaw fra Southampton. Manchester Evening News melder imidlertid at slike antydninger er det samme som å skyte langt over mål. Klubben ønsker fortsatt å hente 18-åringen, men altså ikke for enhver pris.

07.50: Daily Star siterer Ajax’ ungdomstrener Bryan Roy, som overfor Talksport skal ha uttalt at Louis van Gaal er «desperat» etter å hente Arjen Robben til United. Les mer om det her.

07.45: Først og fremst: Ingenting nytt rundt Ander Herreras forventede overgang – ennå. Men dagen er ennå ung ….

Tirsdag 24. juni:

17.52: Tirsdag blusset ryktene om en Ander Herrera-overgang opp, og noen har meldt ham så å si klar. Nå melder spanske AS at midtbanespilleren er på flyet til Manchester.

14.55: Dynamo Moskva skal ha annonsert at klubben har kommet til enighet med Alexander Büttner.

14.40: Selv vil han til United, men Porto-stopper Eliaquim Mangala kan komme til å havne i City. Såkalte «kilder» i Frankrike hevder i hvert fall at de har blitt enig med Porto om en overgangssum på €45 millioner. Chelsea, som også har vist interesse, skal ha trukket seg fra hele affæren. Les mer her.

14.10: Ifølge Sportsvibe er Manchester United ikke villig til å betale Arsenals angivelige forlangende på £12 milloner for Thomas Vermaelen. United skal fra før av ha fått et bud avslått av London-klubben. Det lød etter sigende på £6 millioner. Les saken her.

13.30: Da begynner det unektelig å se lyst ut for en overgang for Ander Herrera.

08.45: The Telegraph melder at Rio Ferdinand er forventet å skrive under under for nyopprykkede QPR i løpet av dagen. Les mer her.

08.00: Slik svarer Sport Witness på spørsmål om hvor stor sannsynligheten er for at Herrera virkelig er på vei til United:

07.50: Har Ander Herrera skrevet under på en 4-årsavtale med United? Det hevder flere spanske medier, deriblant Marca. Overgangssummen påstås å ligge på €36 millioner (£28.7 mill.).

Mandag 23. juni:

18.36: Tidligere hadde vi en hyggelig sak om Luke Shaw, men Manchester Evening News er mer lunkne. Stuart Mathieson hevder at United var trygge på at overgangen ville gå i havn før VM, men at Southamptons ansettelse av Ronald Koeman har gjort situasjonen mer usikker, og at det har blitt mer stille nå. Han mener det er rundt 75% sjanse for at United får Shaw nå. Les saken.

18.30: Arsenal er interesserte i å sikre seg Nani, ifølge Daily Express (som jo er på Daily Star-nivå når det gjelder pålitelighet), men er ikke villige til å gi mer enn £8 millioner for portugiseren. Derfor kan Inter og Juventus, som er villige til å gi £12 millioner, havne fremfor i køen. De nevner videre spekulasjonene om at Nani kan gå motsatt vei i en eventuell Vermaelen-handel.

18.25: Daily Star hevder at Toni Kroos har sett ut til å gå mot en Real Madrid-overgang, men at han nå er usikker på om han vil få nok spilletid. Dette mener tabloiden, som ofte bommer med denne type saker, vil åpne opp for United og Chelsea. Les mer.

12.00: Det er i det minste èn ting som er positivt med at England forsvinner ut av VM tidlig. Nå blir det fortgang i Luke Shaw-avtalen, skriver Daily Mail. Avisen skriver at Shaw vil bli den best betalte unge spilleren i United, men de oppgir ikke hva det betyr i kroner og øre, eller pund og pence for den slags skyld. Det betyr imidlertid at Shaw vil kunne få en ukelønn på godt over en million kroner. Nå som England er ute av VM gjenstår bare «sjarmøretappen» mot Costa Rica for Roy Hodgsons menn før de reiser hjem til England. På flyplassen i Manchester skal Ed Woodward allerede «stå klar» til å sikre seg Luke Shaw sin underskrift.

10.00: Edinson Cavani har tidligere vært på Uniteds radar,og for alt vi vet er han det ennå. Nå har Uruguays stjernespiss hintet om klubbskifte: – I Fotball vet man aldri. En dag er man i den ene klubben, neste dag i en annen, sier Cavani. Etter det United.no ar grunn til å tro er Cavani et av mange navn som har blitt diskuter internt i Unted, men en prislapp på 60 milioner pund kan skremme Ed Woodward og klubben fra å prøve seg.

09.50: En spiller som garantrt ikke kommer er Nederlands playmaker Wesley Sneijder. Agenten hans har nemlig uttalt at Sneijder stortrivs i Istanbul og Galatasaray og ikke har noen intensjoner om å dra derfra.

08.00: Manchester Uniteds
sjanser til å få Portos forsvarsspiller Eliaquim Mangala er visstnok større nå ettersom Barcelona skal ha gitt opp jakten på Porto-spilleren. Mangala har vært linket til United flere ganger, men også Chelsea har vist interesse for 23-åringen og vil gi United kamp om underskriften hans, melder Daily Star.

Powered by Labrador CMS