Ryktesaker, uke 49

Romelu Lukaku er tilsynelatende lite fornøyd med å bli vraket fra startoppstillingen.

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter


Søndag 9. desember:

12.41: Vi omtalte for noen uker siden noen motstridende meldinger vedrørende Amiens-angriperen Noam Emeran, en 16-åring det ble hevdet at United hadde vunnet kappløpet om.

Vanligvis pålitelige Simon Jones i Daily Mail skriver nå at United er i kompensasjonssamtaler om Emeran, etter at han skal ha valgt United fremfor PSG og Juventus.

Barcelona og Valencia skal også ha fulgt Emeran.

Amiens håper angivelig på en overgangssum på £1,8 millioner, pluss bonusutbetalinger og en videresalgsprosent.

10.21: I Sunday Times skriver Mourinho-vennlige Duncan Castles at portugiserens hovedmål på stopperplass for januarvinduet er Napolis Kalidou Koulibaly, men at Napoli har gitt beskjed om at de krever over £90 millioner for 27-åringen.

United-representanter skal ha møtt Napoli-nylig for å undersøke muligheten for å få til en overgang i januar.

Mourinho skal ha liten tro på at han får gjennom en slik overgang i januar, spesielt siden Ed Woodward er skeptisk til den type signering nå, og har inkludert Portos Éder Militão på januarlisten sin.

Lørdag 8. desember:

11.15: – Jeg satt med en United-speider på Newport-kampen forrige uke, og for å være ærlig, så liker de han veldig godt. Det er kanskje ikke så rart, all den tid han bare er 18 år. 

Sitatet tilhører Brian Tinnion – treneren som har ansvaret for å følge med på spillere på utlån fra Bristol, og spilleren det snakkes om er Antoine Semenyo, 18-åringen som denne sesongen er på utlån fra Bristol til Newport.

10.00: The Sun skriver at Romelu Lukaku vil vurdere en overgang bort fra United, hvis Mourinho fortsetter å utelate han fra startoppstillingen.

Saken er ikke skrevet av Neil Custis, den journalisten i The Sun som har best kontroll på United.

08.30: På fredag kunne vi lese at United ønsker seg Mauricio Pochettino som eventuell erstatter til Mourinho i sommer.

Nå skriver The Mirror at argentineren selv ser for seg fremtiden sin i London, og avisen siterer Pochettino på at «Tottenham er hans hjem».

Fredag 7. desember:

10.40: Ryktene om at Real Madrid har planer om å ønske José Mourinho velkommen tilbake til Santiago Bernabéu, synes å bre om seg i styrke.
Denne gang er det spanske OK Diario [via MEN] som bringer ved til bålet når det hevdes at Real-president Florentino Perez ikke ønsker å beholde sin nåværende manager, Santiago Solari, dersom han da ikke skulle gå hen og vinne Champions League. Perez ønsker isteden «å starte fra nytt av» med Mourinho som sjef og Xabi Alonso som hans assistent.

10.25: Lørdagens gjester på Old Trafford, Premier Leagues bunnlag Fulham, skal være interessert i å hente Matteo Darmian til Craven Cottage.
Den 29 år gamle italieneren, som bare har spilt tre kamper denne høsten, linkes også til Internazionale og Lazio, og skal, ifølge Tuttomercato [via talkSPORT] selv være mest interessert i å vende hjem til støvellandet.

08.05: The Sun igjen, denne gang ved Daniel Cutts, skriver at United-kaptein Antonio Valencia er et sommermål for West Ham.
Den 33 år gamle ecuadorianerens kontrakt utløper ved sesongslutt, og London-klubben håper å få ham gratis.
Nå inneholder Valencias kontrakt riktignok en klausul som gir United rett til å forlenge avtalen med ett år, men foreløpig er det ingenting som tyder på at klubben vil benytte seg av denne.

07.50: Dersom José Mourinho ikke klarer å lose Manchester United til en Topp 4-plass, er klubbledelsen villige til å betale Tottenham £40 millioner for å sende sin manager Mauricio Pochettino til Old Traford.
Ifølge The Suns Neil Ashton er argentineren den eneste kandidaten til eventuelt å etterfølge Mourinho.

Torsdag 6. desember:

22.00: Som dere kanskje forstår, er det stille dager på ryktefronten. Det kommer etter alle solemerker til å ta seg opp jo nærmere vi kommer januarvinduet, men allerede nå virker det som én spiller har bestemt seg for hvor han ønsker å være.

Alex Sandro, lenge en ønsket mann på Old Trafford, skal nå ha signert en kontraktsforlengelse med Juventus. Venstrebackens navn har dukket opp sjeldnere de siste månedene, noe som sikkert har en sammenheng med at Luke Shaw nå ser ut til å gjøre venstrebacken til sin egen.

Onsdag 5. desember:

09.40: Juventus bekrefter ifølge MEN interesse for å hente Paul Pogba til Torino. Klubbens sportsdirektør Fabio Paratici blir sitert på at «den gamle damen» har vurdert å legge inn bud på Uniteds 25 år gamle franskmannen, som i 2016 ble hentet nettopp fra Juventus.
Hva Juves vurderinger har resultert i, fremgår derimot ikke av den særdeles tynne saken.

Tirsdag 4. desember:

18.45: Eric Bailly er tilsynelatende ute i kulda hos José Mourinho, og det siste vi har hørt om midtstopperen er at han sliter med vond rygg.

Bailly ble hentet fra Villareal, som igjen hentet han fra Espanyol. Og det er nettopp den klubben som nå ønsker å hente stopperen tilbake – men det hele virker svært lite sannsynlig, all den tid Bailly hever en lønn langt over snittet i den spanske klubben.

Det er katalanske Sport som kommer med saken, og her kan dere lese den oversatt hos Sport Witness.

09.26: En rolig start på rykteuka, for å si det mildt. Vi tar med oss at The Sun-journalist Alan Nixon (som har svært god kontroll på Football League) melder at United og Liverpool begge er ute etter Birmingham-spisstalentet Romello Mitchell.

15-åringen spiller for Birminghams U18-lag, og skal nylig ha imponert og scoret mot begge klubbene (kampen mot United må enten ha vært i yngre aldersklasser, eller en treningskamp).

Birmingham Mail skriver også litt om ryktene basert på Nixons rapport.

Powered by Labrador CMS