– Det blir en fantastisk kamp

Les hva Bournemouth-manageren sier før søndagens ligaåpning.

Publisert Sist oppdatert

Bournemouth går til ligaåpningen mot United etter tre seirer og tre uavgjorte i forsesongen. De to siste kampene ga 1-1 hjemme mot spanske Valencia før franske Angers ble slått 1-0 borte i generalprøven.

Fredag sa Bournemouth-manager Eddie How at Junior Stanislas er ute av søndagens kamp, og at det er et par andre spillere i troppen hans som sliter med småsmeller.

Han gledet seg imidlertid veldig.

– Det blir fantastisk å få United til Bournemouth. Det blir en spesiell kamp, og det blir tøffere denne sesongen enn i forrige sesong. Det blir en utfordring.

MER JOBB: Scholes mener Zlatan Ibrahimovic må jobber mer i United enn han gjorde i PSG.
Zlatan Ibrahimovic.

– Vi har riktignok blitt bedre, men det har de andre også. Så det blir tøffere, men de nye spillerne våre har tilpasset seg bra.

– Zlatan er en glimrende spiller, men du kan egentlig velge hvem som helst av de offensive spillerne til United. Alle vil være en utfordring for oss. Vi gleder oss likevel til kampen.

Bournemouth slo United 2-1 hjemme forrige sesong, men vant bare fem av 19 hjemmekamper. Det var bare Aston Villa som vant færre.

– Målet vårt denne sesongen er å forbedre hjemmeformen, sier Howe som fortsatt ønsker å forsterke med minst en ny spiller til før vinduet stenger.

Avspark søndag skjer klokka 14.30 norsk tid.

Powered by Labrador CMS