howe260223

– Det smaker ikke veldig søtt når en ikke vinner

Publisert Sist oppdatert

Mye på united.no i dag vil handle om mesterne, men en skuffet Eddie Howe har også snakket med mediene etter kampen.

– Vi hadde ikke så mange åpenbare sjanser, men vi hadde noen situasjoner, og de må en ta i kamper som dette. Vi hadde ballen mye rundt boksen til United, og jeg synes at de forsvarte seg veldig godt. Vi klarte ikke å åpne dem opp like mye som vi ønsket å gjøre, sa Howe, som i et annet intervju ga uttrykk for at Newcastle ikke skapte nok til å kunne si at de burde vunnet kampen.

– Spillerne ga alt i dag på banen, og det er alt en kan be om. Dette er en prosess for oss, og vi ønsker å være her regelmessig. Det var en fin smakebit for oss i dag, men det smaker ikke veldig søtt når en ikke vinner.

Eddie Howe sa seg enig med Sky Sports-reporteren i at ligacupfinalen har vært en distraksjon, siden Newcastles form i ligaen ikke har vært like god på vei inn mot finalen.

– Ja, jeg synes at det er en rettferdig vurdering, jeg kan ikke argumentere mot det. Uansett hvor sterkt vi ønsket at det ikke skulle være en distraksjon, så har det vært det. Forhåpentligvis kan vi komme oss tilbake til vår beste form nå som det er unnagjort.

Jubelscenene på Wembley:

Powered by Labrador CMS