– Gikk fra 31. til 4. plass

Ed Woodward bruker Bastian Schweinsteiger som eksempel på å vise Manchester Uniteds popularitet verden over.

Publisert Sist oppdatert

Ed Woodward presenterte tidligere i dag tallene som viser at United har hatt en inntektsøkning på formidable 450 millioner norske kroner bare i 1. kvartal.

Like etter at tallene var presenterte deltok Woodward, som vanlig, i en telefonkonferanse med investorer og forretningsforbindelser. Her understreket Woodward Manchester Uniteds soliditet både på og utenfor banen.

Woodward nevnte knapt spillersalg eller kjøp, men snakket tilgjengjeld blant annet varmt om Megastore som nå har blitt Uniteds egen butikk igjen. Og timingen kunne knapt vært bedre, for den nye utstyrsavtalen med adidas har virkelig skutt fart i draktsalget

For å beskrive Uniteds popularitet på verdensbasis viste Woodward så til en undersøkelse fra sportsklærkjeden Kitbag som hadde utarbeidet en liste over hvilke spilleres drakter som ble solgt oftest. Bak Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, kapret Memphis Depay tredjeplassen og Bastian Schweinsteiger fjerdeplassen.

– Sesongen før han kom til oss, da han spilte for Bayern München, var Schweinsteiger nummer 31 i verden. Hos oss ble han nummer fire, forklarer Woodward.

Powered by Labrador CMS