Speidersystemet overhales

Uniteds speidernettverk vil bli tilført opp mot 40 nye medarbeidere rundt omkring i verden.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Daily Mail er det Ed Woodward som har tatt initiativet til omveltningene, som etter planen vil føre til et mer effektivt speidersystem enn det eksisterende, og dermed bedre muligheter til å trekke klodens største talenter til Old Trafford.

Til nå har klubbens akademi- og førstelagsavdelinger drevet speidervirksomhet på hver sin kant, noe som har ført til dårlig flyt og vanskelige arbeidsforhold.
Som eksempel viser avisen til David Moyes, som etter å ha blitt ansatt i 2013 oppdaget at klubben ikke hadde noen tilgjengelig database over potensielle spillere.

carr

Avdelingssammenslåing

Med sikte på å få til et mer helhetlig system, med mindre tungrodde og mer oversiktlige forhold, har Ed Woodward, som et betydelig skritt på veien, derfor sørget for å etablere en ordning som vil føre til at klubbens akademi og førstelag heretter vil operere under samme speiderparaply.

Et annet betydelig skritt, er altså beslutningen om å ansette opp mot 40 nye speidere. Her har klubben innledet samarbeid med hodejegerne fra Nolan Partners. Disse skal bistå i arbeidet med å rekruttere folk som skal utplasseres i alle klodens kriker og kroker, på jakt etter kommende storstjerner.

Powered by Labrador CMS