Nani i bytte mot Carvalho?

Sport Witness om en mulig avtale.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Om Nani og Carvalho

Av: Sport Witness

Luis Nani har gjort det ekstremt bra siden han forlot Manchester United til fordel for Sporting Lisboa på lån. Kantspilleren returnerte til Portugal som en del av avtalen som sendte Marcos Rojo motsatt vei. Sporting betalte ingenting for å få ham, og United betaler også det meste av spillerens lønn. Det er en fantastisk avtale for Sporting hvis man ser bort fra én ting – at alt er over når sesongen slutter.

Benfica v Sporting Lisbon: Primeira Liga

Derfor, og dette ryktet var nødt til å oppstå, kan svaret være William Carvalho. Den unge portugisiske midtbanespilleren har blitt koblet til United i lang tid, og det ble til og med hevdet i England i sommer at en avtale var på plass, men uten at noe skjedde.

Men hva om Nani ble i Sporting og Carvalho gikk til United? Da kunne Premier League-klubben betalt et mellomlegg til både Sporting og Nani for å få avtalen i boks.

Så har dette vært en genistrek av Ed Woodward hele tiden? Kanskje, men Carvalho har ikke hatt en bra start på sesongen for Sporting, og er langt unna storformen fra forrige sesong. I tirsdagens utgave av O Jogo har de en stor sak om mulige Sporting-formasjoner UTEN midtbanespilleren, og ikke bare på grunn av et mulig salg – men fordi formen hans har vært for dårlig. Oppturer og nedturer må riktignok forventes hos 22 år gamle fotballspillere, og spesielt av én som slo gjennom så sent som forrige sesong, men om han sliter hos Sporting så er kanskje ikke en overgang til United det mest nærliggende.

Her kan du lese flere saker fra Sport Witness.

Powered by Labrador CMS